«Θα πάω να βρω τον γιο μου…» Η κραυγή της μητέρας του Παντελίδη στη «Γιορτή της Μητέρας»!
214d39aaa4d2e7e10157efa0c7a816b9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η χθεσινή μέρα ήταν σαν μαχαιριά. Ο πόνος της αβάσταχτος και οι πληγές της πιο ανοιχτές από ποτέ.  

Το «χρόνια πολλά» που δεν άκουσε στη φετινή Γιορτή της Μητέρας από το αδικοχαμένο παλικάρι της Παντελή Παντελίδη, έκανε την κα Αθηνά να δακρύσει. Όσοι την είδαν χθες να περιπλανιέται στο προπαντζίδικο που διατηρεί η οικογένεια, κάνουν λόγο για μια τραγική φιγούρα.

Η χαροκαμένη μάνα χθες είχε το μυαλό της αλλού. Όταν μάλιστα την πλησίασε μια γειτόνισσα λέγοντας της πως «ξέρω πόσο πολύ πονάς σήμερα αφού έχασες τον θησαυρό σου», κατέρρευσε. Όπως μάλιστα μεταφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο Youweekly.gr, με δάκρυα στα μάτια ξέσπασε λέγοντας «θα πάω να τον βρω για να είμαι κοντά του».

Ακόμη και το προφίλ της χθες στο Facebook κατακλύστηκε από μηνύματα που της έδιναν κουράγιο. Μοναδική της παρηγοριά ήταν η στιγμή που επισκέφθηκε τον τάφο του Παντελή και φίλησε τη φωτογραφία του. Ήταν η μοναδική στιγμή στη χθεσινή μέρα που ένιωσε την ψυχή της να αγαλιάζει. Το γεγονός μάλιστα πως ο σύζυγός της Σταύρος δεν είναι ακόμη σε ψυχολογική κατάσταση για να μπορέσει να τη στηρίξει είναι κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την όλη κατάσταση.