Θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας – Οργή των συγγενών του νεκρού στο αντισκάρι
Iατροδικαστική εξέταση για τις συνθήκες θανάτου του 51χρονου θύματος του άγριου φονικού.

Οργή, θλίψη και ανείπωτος πόνος … Αυτά είναι τα συναισθήματα που “πνίγουν” τους συγγενείς του51χρονου Κωνσταντίνου Προβιδάκη που άφησε την τελευταία του πνοή αφού χτυπήθηκε βίαια εξ αιτίας μιας … παρατήρησης το απόγευμα της Κυριακής στο Αντισκάρι.

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο αδερφός και άλλοι συγγενείς του αδικοχαμένου 51χρονου συγκεντρώθηκαν έξω από το Ιατροδικαστικό Εργαστήριο του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου περιμένοντας το πόρισμα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προήλθε ο θάνατό τους.

“Θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας” στην περίπτωση που οι δράστες του άγριου φονικού δεν μπουν φυλακή, ανέφεραν στους δημοσιογράφους. Οι ίδιοι με δάκρυα στα μάτια και την οργή να ξεχειλίζει ζήτησαν να σταματήσει το χωριό να τους καλύπτει και να αποδοθεί δικαιοσύνη στη μνήμη του 51χρονου που δολοφονήθηκε με τόσο άγριο τρόπο

Η οικογένεια του άτυχου 51χρονου άνδρα έχει βυθιστεί στο πένθος μην μπορώντας να πιστέψει ότι μια ακόμη τραγωδία που χτύπησε την πόρτα της. Ο θρήνος για τον αδικοχαμένο Κωνσταντίνο Προβιδάκη έχει “σκεπάσει” το χωριό. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί ανήμερα της 25ης Μαρτίου στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο χωριό του στις Γκαγκάλες.

Λαϊκή συνέλευση έγινε χθες Δευτέρα αργά το βράδυ στο Αντιστάρι!  Είχαν κληθεί η Δημοτική Αρχή και ο Διοικητής του Α.Τ. Μοιρών κ. Αντωνάκης. Παραβρέθηκαν περίπου 80 κάτοικοι.

Η απόφαση που πάρθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ήταν να καλεστούν αυτή τη βδομάδα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας, ο κ. Αρναουτάκης, ο κ. Δεικτάκης,  ο Εισαγγελέας Ηρακλείου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου και βέβαια η Δημοτική Αρχή σε νέα λαϊκή συνέλευση, όπου θα παρθούν αποφάσεις για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Το χωριό είναι συγκλονισμένο με όσα έγιναν  και η επιθυμία που εκφράστηκε είναι να ληφθούν γενναίες αποφάσεις για να εκριζωθεί το κακό!