• 22 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Πώς το τσουχτερό κρύο επηρεάζει ελιές, αμπέλια και κηπευτικά

Κρήτη: Ο Χάρος βγήκε παγανιά-Φόρτωσε το όχημα με φιάλες και βγήκε στον…δρόμο

Σύλληψη δύο 16χρονων για πορνογραφία ανηλίκων -Επεργάζονταν φωτογραφίες συμμαθητριών τους με τεχνητή νοημοσύνη

Εξιχνιάστηκαν δύο απόπειρες κλοπής σε φαρμακεία του Ηρακλείου – Στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης

Βασίλης Καλογήρου: Βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων στα ρούχα και τα νύχια του

Πόσο ελαιόλαδο παράγουμε, πόσο τρώμε και πόσο το πουλάμε – Δείτε τιμές και πίνακες

Μεσαρά: Αλλαγές δρομολογίων του ΚΤΕΛ λόγω Καρναβαλικών Εκδηλώσεων την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Οι λογιστές της Μεσαράς με κλειστά γραφεία στις 28 Φεβρουαρίου,  ενώνουν τις δυνάμεις τους στον άδολο αγώνα του Συλλόγου των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών

Κρήτη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε γυναίκα (Φωτο)

Τυμπάκι Κρήτης – Καρναβάλι 1982 όταν τα πράγματα ήταν πιο απλά-Βίντεο

Vinkmag ad

ΘΑΥΜΑ! Γυναίκα επιβίωσε για τρεις μέρες κάτω από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου της!

Vinkmag ad

toumpa

 

 

 

 

 

 

 

 

Το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου, ανατράπηκε και έμεινε εκεί για τρεις ημέρες δίχως να το εντοπίσει κανείς. Ένας διερχόμενος οδηγός το παρατήρησε, κάλεσε τις αρχές και έκπληκτοι οι αστυνομικοί διέκριναν μία γυναίκα ζωντανή ανάμεσα στα συντρίμμια. Νωρίτερα την Κυριακή (5/7), η αστυνομία είχε δεχθεί κλήση, αλλά παρέλειψε να διερευνήσει την υπόθεση.

Πρόκειται για μία απίθανη ιστορία, η οποία έχει συγκλονίσει την κοινωνία στη Σκωτία. Είναι από αυτά τα παιχνίδια που παίζει η μοίρα. Μία μοίρα σκληρή για την 25χρονη Lamara Bell, η οποία εντοπίστηκε ζωντανή, τρεις μέρες μετά την ανατροπή του οχήματος, στο οποίο επέβαινε με τον σύντροφό της, τον 28χρονο John Yuill, που έχασε τη ζωή του.

Η Lamara είχε παγιδευτεί ανάμεσα στα συντρίμμια του διαλυμένου αυτοκινήτου και του άψυχου κορμιού του συντρόφου της. Η ίδια εντοπίστηκε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, αλλά ζωντανή.

Το παράδοξο της όλης ιστορίας είναι ότι σύμφωνα με μία έκθεση που συντάχθηκε, τρεις μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα την Κυριακή (5/7), η αστυνομία είχε δεχθεί άλλη κλήση, με την οποία είχε ενημερωθεί για ένα όχημα που βρίσκεται εκτός δρόμου. Άγνωστο για ποιο λόγο, το κλιμάκιο δεν φρόντισε να διερευνήσει την υπόθεση. Κάτι που συνέβη τρεις μέρες μετά, με νέα ειδοποίηση που έλαβε η αρμόδια υπηρεσία από διερχόμενο οδηγό.

Πηγή: protothema.gr

    Read Previous

    Ο φόβος φυλάει τα έρημα: Γιατί πλέον οι περισσότεροι Έλληνες πληρώνουν τους φόρους τους;;;

    Read Next

    Έπιασε λαβράκι ο ΣΔΟΕ! Ποιος μεγαλοδικηγόρος είχε “ξεχάσει” να δηλώσει 16 εκατ. ευρώ;

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular