ΘΑΥΜΑ! Γυναίκα επιβίωσε για τρεις μέρες κάτω από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου της!
toumpa

 

 

 

 

 

 

 

 

Το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου, ανατράπηκε και έμεινε εκεί για τρεις ημέρες δίχως να το εντοπίσει κανείς. Ένας διερχόμενος οδηγός το παρατήρησε, κάλεσε τις αρχές και έκπληκτοι οι αστυνομικοί διέκριναν μία γυναίκα ζωντανή ανάμεσα στα συντρίμμια. Νωρίτερα την Κυριακή (5/7), η αστυνομία είχε δεχθεί κλήση, αλλά παρέλειψε να διερευνήσει την υπόθεση.

Πρόκειται για μία απίθανη ιστορία, η οποία έχει συγκλονίσει την κοινωνία στη Σκωτία. Είναι από αυτά τα παιχνίδια που παίζει η μοίρα. Μία μοίρα σκληρή για την 25χρονη Lamara Bell, η οποία εντοπίστηκε ζωντανή, τρεις μέρες μετά την ανατροπή του οχήματος, στο οποίο επέβαινε με τον σύντροφό της, τον 28χρονο John Yuill, που έχασε τη ζωή του.

Η Lamara είχε παγιδευτεί ανάμεσα στα συντρίμμια του διαλυμένου αυτοκινήτου και του άψυχου κορμιού του συντρόφου της. Η ίδια εντοπίστηκε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, αλλά ζωντανή.

Το παράδοξο της όλης ιστορίας είναι ότι σύμφωνα με μία έκθεση που συντάχθηκε, τρεις μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα την Κυριακή (5/7), η αστυνομία είχε δεχθεί άλλη κλήση, με την οποία είχε ενημερωθεί για ένα όχημα που βρίσκεται εκτός δρόμου. Άγνωστο για ποιο λόγο, το κλιμάκιο δεν φρόντισε να διερευνήσει την υπόθεση. Κάτι που συνέβη τρεις μέρες μετά, με νέα ειδοποίηση που έλαβε η αρμόδια υπηρεσία από διερχόμενο οδηγό.

Πηγή: protothema.gr