Θυμάστε τις δίδυμες αδερφές που παντρεύτηκαν δίδυμους άντρες; Δείτε 12 εξωπραγματικά γεγονότα από την ζωή τους!
3

Όταν οι ομοζυγωτικοί δίδυμοι Doug και Phil Malm μεγάλωναν δεν είχαν ιδέα ότι θα κατέληγαν να παντρευτούν την ίδια γυναίκα…περίπου!

Δεν είχαν ιδέα ότι θα συναντούσαν τον έρωτα της ζωής τους στο Φεστιβάλ Διδύμων το 1991.

Αυτό είναι μια αγκράφα από το φεστιβάλ που δείχνει τις δίδυμες αδερφές που θα κατέληγαν να παντρευτούν, την Jena και την Jill Lassen.

Στο Φεστιβάλ Διδύμων του 1991 στη πόλη Twinsburg, του Οχάιο, οι δρόμοι των δύο ζευγαριών διδύμων θα διασταυρώνονταν. Υπήρξε άμεση σύνδεση.

Σε μια συνέντευξη στη Daily Mail, η Jena, τώρα στα 50 της, περιγράφει την πρώτη τους συνάντηση: «Πλησιάσαμε αυτούς τους άντρες και τους ρωτήσαμε αν ξέρουν κάτι για ένα κόκκινο φωτάκι στη φωτογραφική μηχανή. Εκείνοι προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν.». Είναι εκπληκτικό πως κάτι απλό όπως μια φωτογραφική μηχανή μπορεί να αλλάξει τη ζωή κάποιων για πάντα.

«Αργότερα εκείνο το βράδυ, η Jill και εγώ ήμασταν στο ξενοδοχείο και ψάχναμε τρόπο να ξαναδούμε αυτούς τους άντρες, επειδή κάτι μέσα μας ήθελε να τους δούμε,» θυμάται η ίδια.

Την επόμενη μέρα, οι δίδυμες αδερφές εντόπισαν τους άντρες σε μια ουρά και οι τέσσερίς τους πέρασαν ολόκληρη τη μέρα μαζί. Εκείνο τον καιρό οι δίδυμοι άντρες ήταν 34 και οι δίδυμες αδερφές 24 ετών.

Κράτησαν επαφή τηλεφωνικά στην αρχή, αλλά το γεγονός που ώθησε τη σχέση τους ήταν μια λοταρία.

Ο Doug έτυχε να κερδίσει μια λοταρία και κέρδισε μια κρουαζιέρα στη Καραϊβική. Ο Doug και ο Phil αποφάσισαν να ζητήσουν από τις δίδυμες Lassen να τους συνοδέψουν.

«Μη γνωρίζοντας ποια είναι η Jena και ποια είναι η Jill με την οποία μιλούσα, πήγαμε στην πόρτα τους και τις κοιτάξαμε στα μάτια και τις είπαμε «διάλεξε έναν και μην αλλάξεις γνώμη»» αναφέρει ο Doug. Μερικούς μήνες αργότερα, οι αδερφοί έκαναν πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια διαγωνισμού διδύμων.

Ο Phil παντρεύτηκε την Jena (αριστερά) και ο Doug παντρεύτηκε την Jill (δεξιά). Ισχυρίζονται ότι αν το ταίριασμα γινόταν διαφορετικά, οι γάμοι πιθανόν δε θα πήγαιναν καλά.

«Ο Phil και εγώ είμαστε πιο οργανωμένοι, ενώ η Jill και ο Doug είναι πιο χαλαροί. Ταιριάζουμε πολύ καλά μαζί,» εξηγεί η Jena.

Εδώ είναι μετά από 20 και παραπάνω χρόνια μαζί.

Ζουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι.

Τα ζευγάρια κάνουν πολλά πράγματα μαζί και απολαμβάνουν κάθε στιγμή. «Πάντα τρώμε βραδινό μαζί,» αναφέρει ο Phil.

Ο Doug και η Jill απέκτησαν μια κόρη, την Rylie, που τώρα είναι 19 ετών. Ο Phil και η Jena απέκτησαν ένα γιο, τον Tim, που τώρα είναι 18. Αν και τυπικά είναι ξαδέρφια, ζώντας στο ίδιο σπίτι, είναι σαν αδέρφια. Τι φοβερή ιστορία!

 

 

 

 

 

www.stroumfaki.gr