Θυσία στον Σατανά οι 2 νεαροί; Με φαλτσέτα η κοπέλα με καρφωμένο μαχαίρι στην καρδιά ο νεαρός
pentalfa

Θυσία στον άρχοντα του σκότους οι 2 νεαροί; Με φαλτσέτα η κοπέλα με καρφωμένο μαχαίρι ο νεαρός.Οι εικόνες που αντίκρισαν οι αστυνομικοί σοκάρουν

Στον τόπο του θανάτου των δύο νεαρών, στην ενοικιαζόμενη βίλα, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πλήθος κεριά, αυτοκόλλητα που παρέμπεμπαν σε παγανιστικές τελετές και ένα μενταγιόν που έφερε πάνω της μια «αντεστραμμένη πεντάλφα», που οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Γερμανός 30χρονος άνδρας και η βουλγαρικής καταγωγής 23χρονη κοπέλα είναι πολύ πιθανόν να συμμετείχαν σε κάποιου είδους σατανιστική τελετή.

Ταυτόχρονα, οι φωτογραφίες από το λογαριασμό στο Facebook που διατηρούσε η Βουλγάρα, δείχνουν ότι είχε άμεση σχέση με σατανισμό.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η 23χρονη είχε καταγωγή από το Silven, ενώ οι γονείς της είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της στις Βουλγαρικές αρχές, οι οποίες την αναζητούσαν με την συνδρομή των Γερμανικών, καθώς εκεί διέμενε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή κυρία Αγγελική Τσιόλα που εξέτασε τα δυο πτώματα ο θάνατος της κοπέλας ήρθε πρώτος από εκείνον του άνδρα. Ενώ ο άνδρας για να πεθάνει έμπηξε στην καρδιά του ένα μαχαίρι, αφού πρώτα είχε αυτοτραυματιστεί στα χέρια. Η ιατροδικαστής έχει αποκλείσει την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, θεωρώντας από τα ευρήματα στις σορούς, ότι το ζευγάρι αποφάσισε ταυτόχρονα και χωρίς τη συμβολή τρίτου προσώπου, να δώσει τέλος στη ζωή του, προσδιορίζοντας τον θάνατό του, την προπαραμονή της πρωτοχρονιάς.
Ο 30χρονος βρέθηκε σε εμβρυϊκή στάση μέσα στη μπανιέρα που ξεχείλιζε από το αίμα του, ημίγυμνος και με το μαχαίρι καρφωμένο στην καρδιά, , ενώ είχε κόψει επίσης τις φλέβες του. Αντίθετα, η 23χρονη εντοπίστηκε στον καναπέ του καθιστικού, γυμνή, σκεπασμένη με μία κουβέρτα και έμοιαζε σαν να κοιμάται, ενώ παντού υπήρχαν αίματα. Εφερε τραύματα και χαρακιές στα χέρια, ενώ δίπλα της βρέθηκε και μια φαλτσέτα.


Περισσότερο «φως» στην υπόθεση θα δείξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις του ζευγαριού και η νεκροτομή, καθώς οι δύο σoροί έφτασαν σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα.

 

 

 

 

Πηγή