Θυσίασε τη ζωή του για να… μην γίνει δολοφόνος ο 12χρονος Άνχελ!
gua1

Διαβάστε τη συνταρακτική ιστορία του 12χρονου Άνχελ Αριέλ Εσκαλάντε Πέρες από τη Γουατεμάλα, που αποφάσισε να θυσιάσει τη ζωή του παρά να πάρει την ζωή ενός αθώου ανθρώπου.

Με αυτοθυσία ο 12χρονος Άνχελ πήδηξε από μια γέφυρα 135 μέτρων αντί να γίνει δολοφόνος και να σκοτώσει οδηγό λεωφορείου, όπως του ζητούσε μια συμμορία, πάλεψε για 72 ώρες μόνος του βαριά τραυματισμένος και ξεψύχησε έπειτα από 15 ημέρες στο νοσοκομείο…

Αυτή είναι η συγκλονιστική ιστορία του…

Ο 12χρονος Άνχελ κατευθυνόταν στο σχολείο του, όταν μέλη μιας συμμορίας τον προσέγγισε για να του ζητήσει να σκοτώσει έναν τυχαίο οδηγό λεωφορείου… Του έδωσε όμως εναλλακτικές σε περίπτωση που δεν το κάνει, ή θα έκοβε το λαιμό του ή θα πηδούσε από μια γέφυρα.

2D70706500000578 3274165 image a 14 1444917137817

Τραγική ειρωνεία; Ο πατέρας του ήταν οδηγός λεωφορείων στην πόλη…

Ο 12χρονος αντιστάθηκε, όμως, η συμμορία ήταν αμείλικτη… Έτσι πήρε την δύσκολη απόφαση και αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή του παρά να αφαιρέσει τη ζωή ενός συνανθρώπου του.

Ο άτυχος νεαρός έκανε την επιλογή του και με αυτοθυσία επέλεξε να πηδήξει στο κενό από ύψος 135 μέτρων!

Παρά το υψόμετρο, ο Άνχελ δεν σκοτώθηκε ακαριαία, πάλευε για να κρατηθεί στη ζωή 72 ολόκληρες ώρες, όταν και τον εντόπισε ο πατέρας του που τον αναζητούσε με αγωνία.

Ειδική ομάδα διάσωσης τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο μικρός Άνχελ πάλεψε για 15 ημέρες, όμως, τελικά δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε στο νοσοκομείο.
Η στιγμή που ο πατέρας του 12χρονου, τον παίρνει στην αγκαλιά του, ενώ ο μικρός χαροπαλεύει θα μείνει για πάντα στην ιστορία…

 

 

 

 

http://www.newsbomb.gr/