Θλίψη τις νίκησε ο καρκίνος… : Λίγο μετά τη μάνα… “έφυγε” και η κόρη (Video)
korimitera

Πριν από 2 μήνες και κάτι ημέρες, έφυγε η ηρωίδα μάνα της Ν. Τραπεζούντας Λένα Παλάσκα Χαριτοπούλου.

Λίγο καιρό πριν φύγει, είχε δημοσιεύσει το ευχαριστήριο της προς τους γιατρούς του Νοσοκομείου ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ και τις νοσηλεύτριες στον 9ο όροφο, γιατί όπως η ίδια μας είχε πεί, έδιναν τον κοινό τους αγώνα για τη ζωή.
Η Λένα δεν άντεξε στον επιθετικό καρκίνο και έφυγε απο τη ζωή την 1η Οκτώβρη του 2017. Μετά απο 2 μήνες περίπου και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου η κόρη της Κωνσταντίνα ταξιδεύει να βρεί και να αγκαλιάσει ξανά την αγαπημένη της μητέρα.
Οι δυο γυναίκες, όπως αναφέρει το neapierias.gr πέρασαν μεγάλη δοκιμασία αλλά είχαν τεράστια ψυχικά αποθέματα, κατάφεραν στήριξαν η μια την άλλη και πάλεψαν με την επάρατη νόσο μέχρι και την τελευταία τους ανάσα σε αυτή τη ζωή.
Τον προηγούμενο χρόνο οι δύο γυναίκες είχαν μιλήσει στην τηλεοπτική εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, όπου εξήγησαν πως μοιάζει η ζωή τους με τον καρκίνο. Την ασθένεια στην Κωνσταντίνα είχε αποκαλύψει ιατρικός έλεγχος ρουτίνας, λόγω βεβαρημένου οικογενειακού ιστορικού.

Τότε η γυναίκα είχε αποκαλύψει ότι ο μεγαλύτερος πόνος της ήταν όταν διαγνώσθηκε με καρκίνο και η κόρη της: «Όταν το έμαθα πόνεσα όσο πονούσα και στις χημειοθεραπείες. Και όταν πονάει η ψυχή σου είναι χειρότερο απ’ όταν πονά το σώμα σου».