Θρίλερ με την αγνοουμένη μητέρα από την Κοζάνη…”Μου είπε πάει για ποτό και δεν γύρισε ποτέ”!
2a721bdfa4161e37c70d696b5584253c

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από το περασμένο Σάββατο το βράδυ αγνοείται η 37χρονη μητέρα τριών παιδιών Ανθή Λινάρδου από το Βελβεντό Κοζάνης η οποία, όπως καταθέτει ο σύζυγός της, ο οποίος είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε, του είπε το βράδυ ότι θα έβγαινε μια βόλτα για ποτό και δεν ξαναγύρισε ποτέ. 

Ο σύζυγος της 37χρονης κατέθετε στην αστυνομία επί τέσσερις ώρες. Σύμφωνα με την Espresso, φέρεται ότι είπε ότι από το απόγευμα του Σαββάτου φαινόταν πως κάτι την απασχολούσε: «Ηταν καταβεβλημένη, επειδή είχαν μαλώσει τα παιδιά. Γύρω στις 21:30 μου είπε ότι θα βγει για ποτό και έφυγε λίγα λεπτά μετά. Εγώ είχα αποκοιμηθεί, δεν την είδα να βγαίνει. Κατά τις 23:00 ξύπνησα, είδα ότι δεν είχε επιστρέψει, αλλά δεν ανησύχησα γιατί είχε περάσει μόνο μιάμιση ώρα. Το πρωί όταν διαπίστωσα ότι δεν ήταν στο σπίτι, άρχισα να ανησυχώ και κάλεσα την Αστυνομία. Δεν πήρε μαζί της προσωπικά αντικείμενα, χρήματα, κινητό, ούτε καν ρούχα!».

«Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Οπως όλα τα ζευγάρια, κι εμείς είχαμε τις διαφωνίες μας, αλλά οχι κάτι σοβαρό. Ημασταν μια χαρά. Ανησυχώ για το τι μπορεί να συμβεί. Δεν έχει ξανατύχει να φύγει χωρίς να πει πού πάει», προσέθεσε ο σύζυγός της

Το θρίλερ περιπλέκεται ακόμη περισσότερο από την εκτίμηση του πεθερού της 37χρονης ο οποίος εκτιμά ότι η Ανθή Λινάρδου «έφυγε με κάποιον γιατί δεν της άρεσε η ζωή στο Βελβεντό. Ηταν συνεννοημένο το πράγμα». Ο πεθερός Μανώλης Τσιουχάρας, εκτιμά ότι η 37χρονη, που καταγόταν από τον Πειραιά, δεν ήταν ευχαριστημένη με τη ζωή  στην Κοζάνη. «Κατά καιρούς είχε δείξει σημάδια ότι ήθελε να ξεσκάσει. Με τον κόσμο δεν έκανε παρέα -τα είχε γράψει στο Facebook αυτά. Η γυναίκα έφυγε…».

Ωστόσο, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, η αγνοούμενη είχε καταφέρει να ενσωματωθεί πολύ γρήγορα στην τοπική κοινωνία μετά τη μετακόμισή της από τον Πειραιά όπου ζούσε. «Είναι δυναμικός και ευχάριστος άνθρωπος. Συμμετείχε στα κοινά και συγκλονίστηκα όταν μάθαμε ότι είχε εξαφανιστεί», λέει κάτοικος του Βελβεντού.

Και ενώ το μυαλό των κατοίκων της περιοχής πηγαίνει στο κακό, η αστυνομία κρατά ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα με τις έρευνες να στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση και να ερευνώνται όλα τα πιθανά σενάρια για την τύχη της γυναίκας.

Πηγή: iefimerida.gr