13.3 C
Αθήνα
8 Δεκεμβρίου, 2023
Dream fm 90,7
HTML tutorial
Ελλάδα

Θρίλερ στη Νέα Πέραμο: Ανέβηκαν στα φορτηγά για να μην πνιγούν! (photos+videos)

77eb2e_13

Δραματικές στιγμές έζησαν τα ξημερώματα της Τρίτης οι οδηγοί που βρέθηκαν στην περιοχή της Νέας Περάμου και της Μάνδρας, την ώρα της σφοδρής καταιγίδας που μετέτρεψε τους δρόμους σε ορμητικούς χειμάρρους, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν και να κινδυνεύσουν.

Όπως αποκάλυψαν οδηγοί στο protothema.gr, έζησαν τρομακτικές στιγμές, όταν είδαν τα νερά να πλημμυρίζουν τον δρόμο και να φτάνουν μάλιστα τόσο ψηλά, όσο οι πόρτες των οχημάτων τους. Προσπαθώντας να βρουν τρόπο να γλιτώσουν, στην περίπτωση που η κατάσταση χειροτέρευε κι άλλο, αποφάσισαν να ανέβουν στην οροφή φορτηγών που είχαν εγκλωβιστεί δίπλα τους!

Ο ρεπόρτερ του protothema.gr Βασίλης Γούλας μεταδίδει από τις πληγείσες περιοχές:

https://www.youtube.com/watch?v=sCK3lcIdwZY

 

https://www.youtube.com/watch?v=kfaQEb7uj5E

Στο βίντεο φαίνονται οι δύο οδηγοί πάνω στις οροφές των φορτηγών τους!


Ένας τρίτος, που είχε εγκαταλείψει νωρίτερα το όχημά του, από φόβο μήπως εγκλωβιστεί και παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά, αναγκάστηκε τελικά να ανέβει σε ένα δέντρο, για να σώσει τη ζωή του.

Συγκλονιστικό είναι εξάλλου και το βίντεο που τράβηξε κάτοικος της περιοχής και το οποίο μετέδωσε ο Ant1, όπου φαίνεται ο δρόμος κάτω από το σπίτι να έχει μετατραπεί σε ένα λασπωμένο, ορμητικό ποτάμι με τα νερά να παρασύρουν τα πάντα. Το πιο συγκλονιστικό είναι όμως, πως μεταξύ άλλων, φαίνεται και ένα ολόκληρο αυτοκίνητο να παρασύρεται πραγματικά σαν καρυδότσουφλο και να χάνεται τελικά στα νερά.

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

Related posts

Αυτός είναι ο ξεφτίλας – ιδιοκτήτης κυλικείου που ασελγούσε σε μαθήτριες! Μπείτε δείτε τον…

907@dreamfm.gr

Κυνική παραδοχή από τον Ευκλ. Τσακαλώτο…«Δημοψήφισμα επειδή η συμφωνία δε θα περνούσε από τη Βουλή»

907@dreamfm.gr

Του έκοψαν ελιές 100 ετών!

907@dreamfm.gr

Leave a Comment