Θρήνος για τον 24χρονο Λευτέρη που χάθηκε ξαφνικά… (φωτο)
chatzidakis-leyteris-1

Στην προσωπική σελίδα του άτυχου νέου στο facebook φίλοι αφήνουν μηνύματα πόνου και αποχαιρετισμού για το παιχνίδι της μοίρας, που έκοψε το νήμα της ζωής του άτυχου Λευτέρη..

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο Άγιος Βασίλειος Ηρακλείου που θρηνεί για τον άδικο χαμό του παλικαριού της στην άσφαλτο. Από χθες, οπότε και συνέβη το τραγικό τροχαίο στην εθνική οδό, περίπου στο ύψος του Φόδελε, στο χωριό επικρατεί θρήνος για τον 24χρονο Λευτέρη Χατζηδάκη.

a1059-253340

Στην προσωπική σελίδα του άτυχου νέου στο facebook φίλοι αφήνουν μηνύματα πόνου και αποχαιρετισμού για το παιχνίδι της μοίρας, που έκοψε το νήμα της ζωής του άτυχου Λευτέρη… Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 24χρονου αλλά και η αδερφή του.

chatzidakis-leyteris-620x330

Ο άτυχος νέος επέβαινε ως συνοδηγός σε αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο συγκρούστηκε με τουριστικό λεωφορείο. Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν οι Γερμανοί τουρίστες που κατευθύνονταν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, ενώ σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο 30χρονος οδηγός του αγροτικού οχήματος. Όμως για τον 24χρονο, η μάχη για τη ζωή ήταν άνιση. Ο Λευτέρης, τον οποίο περιγράφουν όλοι ως καλόκαρδο και ευαίσθητο νέο, «έσβησε» στην άσφαλτο…

Η κηδεία του άτυχου νεαρού θα γίνει στις 16.00 το απόγευμα. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο χωριό Άγιος Βασίλειος.

 

 

www.cretalive.gr