Θρήνος για τους δύο νέους που “έσβησαν” στην άσφαλτο…
34534534534

Τραγική κατάληξη είχε η νυχτερινή έξοδος για δύο νέους. Αντί για το γλέντι του γάμου φίλων στο χωριό της Μελέτης, όπου ήταν καλεσμένοι, εντοπίστηκαν νεκροί σε μικρό αρδευτικό κανάλι, λίγο έξω από το χωριό.

Το δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 19χρονος Τ. Σ. προσέκρουσε σε φθαρμένο σημείο του οδοστρώματος, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε παρακείμενο μικρό αγροτικό κανάλι, με αποτέλεσμα να χάσει τόσο ο ίδιος τη ζωή του, όσο και ο 15χρονος Α.Τ. συνεπιβάτης του.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη ένα χιλιόμετρο μετά τον κόμβο της Αιγείρου στη Ροδόπη, λίγο έξω από τον οικισμό της Μελέτης.

Όπως αναφέρει το newsbomb.gr κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, καθώς το άνοιγμα του αρδευτικού καναλιού, κάτω από ένα μικρό τσιμεντένιο γεφύρι, δεν είναι ορατό, λόγω των χόρτων, από τους διερχόμενους οδηγούς, ιδίως την νύχτα, ενώ ούτε στο οδόστρωμα υπήρχαν σημάδια που να μαρτυρούν τι είχε προηγηθεί.
Έτσι, οι δύο νέοι παρέμειναν εκεί (άγνωστο σε τι κατάσταση, αν δηλαδή ζούσαν ακόμη ή ο θάνατος τους ήταν ακαριαίος ) για αρκετές ώρες.