Θρήνος και θλίψη στο Τυμπάκι για 32χρονο Δημήτρη – Βρέθηκε νεκρός δίπλα στο μαγκάλι
kordela pen8ous

 

 

Σε τραγωδία κατέληξε το Σαββατοκύριακο του 32χρονου Δημήτρη Ανδρουλακάκη που βρέθηκε νεκρός στο εξοχικό της οικογένειας του στον Κόκκινο Πύργο στο Τυμπάκι.

dimitris

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ο 32χρονος που ζούσε στο Ηράκλειο στο Δικηγορικό γραφείο του αδερφού είχε επισκεφτεί την περιοχή του Τυμπακίου το Σαββατοκύριακο.
Ο ίδιος επρόκειτο να γυρίσει στο Ηράκλειο την Κυριακή με το τελευταίο λεωφορείο ωστόσο δεν έδωσε σημεία ζωής με αποτέλεσμα η οικογένεια του να ανησυχήσει.. Αμέσως οι δικοί του επικοινώνησαν με το θείο του που μένει στο Τυμπάκι ο οποίος μπήκε στο σπίτι με τα κλειδιά του σπιτιού προσπάθησε να μπει στο υπνοδωμάτιο αλλά δεν τα κατάφερε, ενημέρωσε ένα άλλο ανιψιό του που πήγε στο σπίτι με ένα φίλο του και άνοιξαν στην πόρτα του μοιραίου δωματίου.
Εκεί βρέθηκαν μπροστά στο άψυχο σώμα του 32χρονου.Δημήτρη
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άτυχος άνδρας βρέθηκε πεσμένος στο πάτωμα του υπνοδωματίου του σπιτιού δίπλα από το μαγκάλι που είχε ανάψει για να ζεσταθεί.. Το σώμα του αψύχου νέου ήταν παγωμένο και όπως τους είπαν και οι άνδρες του ΕΚΑΒ που είχαν φτάσει στο σημείο ο θάνατος πρέπει να είχε έλθει πολλές ώρες πριν
Η πόρτα του υπνοδωματίου ήταν κλειστή και εφόσον δεν υπάρχουν άλλα ίχνη που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια εικάζεται ότι ο θάνατος του άτυχου άνδρα προήλθε από αναθυμιάσεις.
Σαφείς απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του ωστόσο θα δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.
Η σωρός του άτυχου νέου θα μεταφερθεί στον ιερό ναό του Αγίου Τίτου στο Τυμπάκι σήμερα στις 14,30 και η κηδεία θα γίνει στις 15,30