Θρήνος σε όλη την Κρήτη: Δεν τα κατάφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων
96739

Ήταν από εκείνους τους ανθρώπους που πάντα προσέφεραν στα κοινά. Από την εποχή που ήταν φοιτητής στην Ιταλία ο Λάμπης Δουλγεράκης ήταν έντονα πολιτικοποιημένος και με διάθεση να προσφέρει. 

Τους τελευταίους μήνες, τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη έδινε μάχη με τον καρκίνο, αλλά σήμερα, στις 4 το απόγευμα (νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ) δεν άντεξε. Έφυγε από τη ζωή πολύ νέος. Σε ηλικία 61 ετών…

Ο ίδιος από μικρός ενεργοποιηθηκε στην πολιτική, συμμετείχε στο ΠΑΣΟΚ του οποίου διετέλεσε στέλεχος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής. Είχε για ένα διάστημα με την πολιτική ομάδα των λεγόμενων “Ιταλών”.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή προσέφερε ως διοικητής τις υπηρεσίες του στο νοσοκομείο Χανίων, ενώ παλιότερα είχε διατελέσει διοικητής στο Βενιζέλειο.

Ο Λάμπης Δουλγεράκης καταγόταν από το Ζαρό , είχε σπουδάσει ηλεκτρολόγος μηχανολόγος στην Ιταλία, ήταν παντρεμένος με την Βούλα Σκουλά (κόρη του Βαγγέλη Σκουλά, του θρυλικού “Καρβάλιο”) και είχαν δύο παιδιά.

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη το μεσημέρι από τον Άγιο Γεώργιο Μοιρών.

Έφυγε ο Λάμπης Δουλγεράκης

Από φοιτητική παρέα στην Πάβια της Ιταλίας

Συλλυπητήρια από τη ΔΥΠΕ

H Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης με αφορμή την είδηση του θανάτου του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, Χαράλαμπου Δουλγεράκη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Χαράλαμπου Δουλγεράκη, ο οποίος υπηρέτησε επί μακρόν και με συνέπεια το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Κρήτης.
Άνθρωπος της ευθύνης και της προσφοράς, με σημαντική παρουσία στα κοινά, τόσο στο Βενιζέλειο Γ.Ν.Η., όσο και στο Γ.Ν. Χανίων διακρίθηκε για την προσφορά, την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητά του.

Η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Ας είναι αιωνία η μνήμη του».

Έφυγε ο Λάμπης Δουλγεράκης
Έφυγε ο Λάμπης Δουλγεράκης
Έφυγε ο Λάμπης Δουλγεράκης
Έφυγε ο Λάμπης Δουλγεράκης
Έφυγε ο Λάμπης Δουλγεράκης
Έφυγε ο Λάμπης Δουλγεράκης

Ο Λάμπης Δουλγεράκης σε διάφορες εκδηλώσεις με το ΠΑΣΟΚ

www.cretalive.gr