• 23 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Πώς το τσουχτερό κρύο επηρεάζει ελιές, αμπέλια και κηπευτικά

Κρήτη: Ο Χάρος βγήκε παγανιά-Φόρτωσε το όχημα με φιάλες και βγήκε στον…δρόμο

Σύλληψη δύο 16χρονων για πορνογραφία ανηλίκων -Επεργάζονταν φωτογραφίες συμμαθητριών τους με τεχνητή νοημοσύνη

Εξιχνιάστηκαν δύο απόπειρες κλοπής σε φαρμακεία του Ηρακλείου – Στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης

Βασίλης Καλογήρου: Βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων στα ρούχα και τα νύχια του

Πόσο ελαιόλαδο παράγουμε, πόσο τρώμε και πόσο το πουλάμε – Δείτε τιμές και πίνακες

Μεσαρά: Αλλαγές δρομολογίων του ΚΤΕΛ λόγω Καρναβαλικών Εκδηλώσεων την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Οι λογιστές της Μεσαράς με κλειστά γραφεία στις 28 Φεβρουαρίου,  ενώνουν τις δυνάμεις τους στον άδολο αγώνα του Συλλόγου των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών

Κρήτη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε γυναίκα (Φωτο)

Τυμπάκι Κρήτης – Καρναβάλι 1982 όταν τα πράγματα ήταν πιο απλά-Βίντεο

Vinkmag ad

Θρήνος στη Μεσαρά: Έσβησε η 7χρονη Ελευθερία που πριν από 10 μέρες είχε τραυματιστεί σε τροχαίο

Vinkmag ad

penthos koritsi

Η Ελευθερία που έδωσε μία μεγάλη μάχη, έχοντας όλο αυτό το διάστημα τους δικούς της στο πλευρό της και παρά τις προσπάθειες των γιατρών κυρίως στην Μονάδα Παίδων, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα της βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της, συγγενείς, φίλους και όλους όσοι ήξεραν το γλυκό και χαμογελαστό κορίτσι.

Κλίμα πένθους επικρατεί στο ΠΑΓΝΗ εκεί όπου άφησε την τελευταία της πνοή η 7χρονη, αλλά  την ίδια ώρα το κορίτσι μέσα από το θάνατο του, έρχεται να δώσει “ζωή”.

Και αυτό γιατί με μία γενναία και αξιέπαινη απόφαση οι γονείς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, δίνοντας έτσι ελπίδα σε άλλους ανθρώπους, η ζωή των οποίων κρέμεται από μία κλωστή. Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου για την δωρεά των οργάνων, ενώ υπάρχει συνεχής συντονισμός μεταξύ ΕΟΜ και ομάδων γιατρών από την Ελλάδα, την Ουγγαρία, την Ιταλία εκεί όπου θα φθάσουν τα όργανα της μικρής.

Τελικά όπως έγινε γνωστό, η καρδιά μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Ουγγαρίας, το ήπαρ και τα νεφρά στην Ιταλία και οι κερατοειδείς σε νοσοκομείο της Ελλάδας.

Σε κάθε περίπτωση το μήνυμα που βγαίνει είναι ουσιαστικό. Το 7χρονο κορίτσι έφυγε αλλά προσέφερε μέσα από το θάνατο του το υπέρτατο δώρο, αυτό της ζωής.

Την Ελευθερία θα αποχαιρετήσουν, όλοι αύριο το μεσημέρι στις 12, στο ναό της Παναγίας στο χωριό Πανασός του Δήμου Γόρτυνας.

neakriti.gr

    Read Previous

    Θυμάστε τον…”Ακάλυπτο”; Ξύρισε τα μαλλιά του και μας άφησε άφωνους! Πώς είναι σήμερα;

    Read Next

    Νέα τραγωδία στην άσφαλτο της Κρήτης: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρή μια γυναίκα στην Κρήτη

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular