Θρήνος στην Κρήτη για τον Κώστα Βεργάκη, το θύμα της φονικής κακοκαιρίας

Ο 50χρονος Κώστας Βεργάκης, είναι ο νεκρός της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε το Ηράκλειο.

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του από το νερό και τη λάσπη στην Αγία Πέλαγία, ενώ όπως είναι γνωστό αγνοείται μια γυναίκα συνεπιβάτιδα στο μοιραίο όχημα.

Τον ανέσυραν πυροσβέστες μετά από μεγάλη προσπάθεια καθώς το σημείο ήταν απροσπέλαστο λόγω του όγκου των υλικών που είχαν μεταφερθεί προς την παραλία.

Ο Κώστας Βεργάκης, φωτογράφος στο επάγγελμα είναι γιος του πρώην αντιδημάρχου Ηρακλείου Δημήτρη Βεργάκη, με καταγωγή από το Μεσοχωριό.

Η είδηση βύθισε στο πένθος την οικογένεια, αλλά το χωριό με τον Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής να αναφέρει στο facebook:

ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΕΡΓΑΚΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, σε ανακοίνωσή του ,εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον πρώην πρόεδρο του συλλόγου Δημήτρη Βεργάκη, για τον θάνατο του υιού του, Κωσταντίνου Βεργάκη, που έφυγε τόσο άδικα, σε ηλικία μόλις 50 ετών.

“Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα λόγια είναι πολύ φτωχά. 

Κουράγιο και δύναμη, Δημήτρη Βεργάκη, αλλά και σε όλη την οικογένεια σου, για να αντιμετωπίσετε την μεγάλη σας, αυτή, απώλεια.

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου, θα βρεθεί στη νεκρώσιμη ακολουθία τη Δευτέρα (17/10, 12μμ) στο Νέο Κοιμητήριο, προκειμένου να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια Βεργάκη.”

 

 

 

 

ekriti.gr

Loading