«Τι έμαθα βγαίνοντας με έναν μεγαλύτερο άντρα»
zevgari2

Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός
Το πόσο χρονών είσαι πραγματικά δεν έχει κατ” ανάγκη να κάνει με τον τρόπο ζωής σου. Ακόμα κι αν έχουμε 25 χρόνια διαφορά, είχαμε πολλά κοινά. Κάναμε το ίδιο επάγγελμα, είχαμε παρόμοια ενδιαφέροντα και κοινές φιλοσοφικές απόψεις. Ήμουν μοναχοπαίδι με μεγάλους γονείς (οι οποίοι είχαν επίσης 10 χρόνια διαφορά) και συχνά ένιωθα σαν μια αδέξια ηλικιωμένη παγιδευμένη μέσα στο σώμα μιας νεαρής γυναίκας. Αυτός έφτανε τα 50 αλλά δεν συμπεριφερόταν σαν ηλικιωμένος.

Τα περνούσαμε περίφημα… στην αρχή. Δεν ήξερα τότε ότι η διαφορά ηλικίας μας θα καθορίσει τη σχέση μας.

Η ηλικία έχει τη γοητεία της

Αυτός ο τύπος είχε αυτοπεποίθηση, ήταν πετυχημένος και άνετος με τον εαυτό του: μια σημαντική διαφορά από τους ανασφαλείς, κτητικούς 20άρηδες με τους οποίους είχα βγει στο παρελθόν.

Τι κι αν είχε ρυτίδες παντού; Ομολογώ ότι δεν με έλκυε σωματικά, αλλά η χημεία μας ήταν τα πάντα. Έχετε δει ποτέ μια κοπέλα με ένα μπάζο δίπλα της και σκεφτήκατε «Σοβαρά τώρα, πως σκατά την έριξε»; Επιτρέψτε μου να σας πω ότι είτε αυτός είναι υπερ-cool ή είναι μαζί του για να ενισχύει την αυτοπεποίθησή της.

Γι” αυτόν ήμουν μια φαvτασίωση… και αυτό με ανέβαζε. Υπήρχε μηδέν ζήλια και από τις δύο πλευρές και δεν τον είδα ποτέ να ξενοκοιτάει, πράγμα που σημαίνει ότι πρώτον ήταν ικανοποιημένος και δεύτερον ότι ήξερε πως να σεβαστεί το αντίθετο φύλο.

Ο συγχρονισμός είναι το παν

Οι δίδυμες Olsen έχουν φίλους 20 χρόνια μεγαλύτερούς τους. Αν η Mary Kate και η Ashley ήταν προσιτές και όχι άπιαστες σταρ του Hollywood, θα ήθελα να τις ρωτήσω πως έκαναν τις σχέσεις τους να λειτουργήσουν.

Στην περίπτωσή μου, η διαφορά ηλικίας ήταν στην πραγματικότητα μια μαύρη τρύπα που αψηφούσε το χώρο και το χρόνο. Δεν ήθελε να παντρευτεί (πάλι). Ήξερα ότι τελικά θα ήθελα μια οικογένεια. Δεν ήθελε να ρισκάρει να κάνει παιδί στα 60 και το καταλαβαίνω αυτό, αλλά ακόμα κι αν ήξερα ότι δεν υπήρχε μέλλον, δεν το είχα αποκλείσει εντελώς.

Σε γερνάει

Αφότου τελείωσε, μίλησα με πολλούς ανθρώπους για τη σχέση μας – και αυτό που συνέβη ήταν απρόσμενο. Ένα ακόμη μάθημα για τις σχέσεις: ένα φλερτ/σχέση με κάποιον από τον επαγγελματικό / προσωπικό σας κύκλο, συχνά δεν καταλήγει καλά. Κάποιοι επίσης μεγαλύτεροι θεώρησαν ότι είχαν ελπίδες. Οι γυναίκες θεώρησαν ότι είχα απώτερα, οικονομικά κίνητρα. Στην κοινωνία μας οι άνθρωποι είναι τόσο γρήγοροι στο να κρίνουν μια νεαρή, αφελή γυναίκα, αλλά ποτέ τον μεγαλύτερο άντρα που στην τελική θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα λόγω εμπειρίας.

Μετά από όλα αυτά, έβγαλα κι εγώ τις ρυτίδες μου.

Ο ήδη μεγάλος συνεχίζει και μεγαλώνει

Έχω μία φίλη που είναι ήδη παντρεμένη με κάποιον για περισσότερο από μια δεκαετία, ο οποίος είναι 20 χρόνια μεγαλύτερός της. Είναι ηλικιωμένος και άρρωστος σήμερα κι εκείνη τον φροντίζει (ακόμη και οικονομικά), αλλά ταυτόχρονα πηγαίνει σε πάρτυ και ξενοκοιμάται. Προφανώς εκείνος δεν το ξέρει. Μερικές φορές λοιπόν φαντάζομαι τι θα είχε συμβεί αν είχα μείνει μαζί του.

Τα τελευταία νέα του που έμαθα, είναι πως βρίσκεται σε μια θυελλώδη σχέση με μια 20άρα, μια τραγουδίστρια που θυμίζει τη Björk. Όσον αφορά εμένα; Είμαι με έναν άνδρα οκτώ χρόνια μεγαλύτερό μου. Είκοσι χρόνια ήταν πάρα πολλά…

Πηγή:fanpage
Via:thrillist