• 14 Ιουλίου, 2024

Τι είναι τελικά το Beach Soccer για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου ;; ; (video)

Vinkmag ad

Τι είναι τελικά το Beach Soccer για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου ;; ; (video)

Μετά από έξι συναπτά χρόνια, μετά από έξι συνεχόμενα τουρνουά, μετά από έξι διοργανώσεις, η απάντηση ακόμα είναι αινιγματική!

 Πολλοί θα αναρωτιούνται γιατί είναι τόσο μεγάλο το ενδιαφέρον ενός Πολιτιστικού Συλλόγου για ένα αθλητικό γεγονός. Πολύ απλή η απάντηση: το γεγονός από μόνο του δεν σημαίνει τίποτα! Είναι η αγάπη μας προς τους νέους, είναι η αγάπη μας για τον τόπο μας, είναι ο κόπος και το μεράκι, οι στεναχώριες και οι χαρές που έχουμε ζήσει μέσα σε αυτές τις διοργανώσεις που το κάνουν τόσο σημαντικό για εμάς!

 Πολλές φορές έχουμε φτάσει στην εύκολη απόφαση της μορφής: “Τα παρατάμε!”… Και μετά σκεφτόμαστε τον κόπο μας και όλα όσα αναφέραμε παραπάνω… Κι όμως και πάλι η αίσθηση της “φυγής-εγκατάλειψης” είναι ιδιαίτερα δυνατή. Ένα πράγμα μας κρατάει δυνατούς: Η αγάπη όλων εσάς που στηρίζεται έμπρακτα τέτοιες διοργανώσεις.

 Το Beach Soccer έχει κάποιες επαναλαμβανόμενες ομάδες και χορηγούς που στηρίζουν και διατηρούν ζωντανό αυτόν τον θεσμό! Φέτος, αλλά και χρονιά με την χρονιά, νέες ομάδες από άλλα χωριά και μέρη της Κρήτης, συμμετέχουν στην δράση μας αυτή κάνοντάς μας υπερήφανους και δικαιολογώντας τον μέχρι τώρα κόπο μας.

 Οι εγκαταστάσεις, με την πάροδο του χρόνου βελτιώνονται όσο το δυνατόν περισσότερο έτσι ώστε να γίνουν οι πλέον καλύτερες στον νομό Ηρακλείου και να φιλοξενήσουν και ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις!

 Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πλάνα από τον χώρο του Beach Soccer, τον κόσμο στις κερκίδες, επιδείξεις από τους αγώνες των ομάδων και από τις αθλητικές επιδείξεις κατά την διάρκεια του Τουρνουά. Ελπίζουμε να το απολαύσετε όσο εμείς!

Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που βρίσκεστε στο πλευρό μας!

Να είστε πάντα καλά!

Με εκτίμηση

Loading

  Read Previous

  Κώστας Γκουσγκούνης: Eυτυχώς που πέρναγα….

  Read Next

  Orlando Bloom: Γυμνός στην παραλία με την Katy Perry (Photo)

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular