• 20 Ιουλίου, 2024

Τι κάνατε ρε κτήνη; Δηλητηρίασαν χιλιάδες αδέσποτα σκυλιά στο Πακιστάν! (ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Vinkmag ad

c3f9906b0a6d926b8ff0bd962e372751

Οι αρχές δηλητηρίασαν εκατοντάδες σκυλιά στην νότια πόλη Καράτσι του Πακιστάν, σε άλλη μια προσπάθεια του δήμου της πόλης να περιοριστεί ο πληθυσμός των αδέσποτων που επιτίθενται σε χιλιάδες ανθρώπους κάθε χρόνο στην μεγαλούπολη των 20 εκατομμυρίων κατοίκων.
Τα πτώματα των σκυλιών βρέθηκαν διάσπαρτα σε περιοχές της πόλης και εργαζόμενοι του δήμου τα περισυνέλεξαν.

«Τουλάχιστον 700 σκυλιά θανατώθηκαν μόλις σε δύο περιοχές στα νότια της πόλης τις τελευταίες δύο μέρες», δήλωσε ο Σάταρ Τζαβάντ, ένας εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής.

 

Κτηνωδία στο Πακιστάν - Δηλητηρίασαν χιλιάδες αδέσποτα σκυλιά - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Οι αξιωματούχοι εκτιμούν πως η επιχείρηση που διεξάγεται σε όλη την πόλη και ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα έχει αποτέλεσμα τον θάνατο χιλιάδων αδέσποτων σκύλων, αλλά οι αρμόδιοι δεν έχουν μια πλήρη καταμέτρηση και για τις έξι συνοικίες της πόλης.

Η θανάτωση των σκυλιών διεξάγεται με χρήση δισκίων που περιέχουν δηλητήριο και είναι κρυμμένο σε κρέας κοτόπουλου έχει δεχτεί επικρίσεις από υπερασπιστές των δικαιωμάτων των ζώων, αλλά ένας άλλος αξιωματούχος της πόλης, ο Μοχάμεντ Ζαχίντ, δήλωσε πως η θανάτωση των ζώων είναι απαραίτητη καθώς οι αγέλες αδέσποτων σκυλιών θέτουν μια απειλή για τους κατοίκους.

Τον περασμένο χρόνο το νοσοκομείο Τζίνα στο Καράτσι νοσήλευσε 6.500 ανθρώπους τους οποίους δάγκωσαν σκύλοι και αυτό το χρόνο, έως σήμερα, έχουν καταγραφεί 3.700 περιστατικά, δήλωσε ο δρ. Σεμίν Τζαμάλι, επικεφαλής της μονάδας επειγόντων περιστατικών.

 

athensmagazine.gr

 

Loading

  Read Previous

  Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Έκαναν μπάνιο στη θάλασσα και έπεσε ένα αυτοκίνητο πάνω τους! (PHOTOS)

  Read Next

  O Μανώλης Στεφανουδάκης και το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ σποτ για την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular