Τι κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της 10χρονης
Συναγερμός έχει σημάνει στη Στυλίδα Φθιώτιδας από την εξαφάνιση ενός 10χρονου κοριτσιού από ίδρυμα με τον πατέρα της ωστόσο να ρίχνει φως στο μυστήριο.

«Δεν έχει εξαφανιστεί η Δήμητρα. Την έχουν οι γονείς της. Δεν θέλουμε να μπει σε ίδρυμα…», λέει ο πατέρας του 10χρονου κοριτσιού στο LamiaReport

Από το πρωί της Τετάρτης 29/4/2020, δόθηκε Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση από τη Στυλίδα Φθιώτιδας της 10χρονης Δήμητρας Μελαχροινάκη.

Η ενεργοποίηση του Amber Alert έγινε άμεσα κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής, καθώς η ανήλικη εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια εκτέλεσης άλλης Εισαγγελικής εντολής απομάκρυνσής της από επικίνδυνο περιβάλλον.

Το κορίτσι βρισκόταν για ένα διάστημα στο Ορφανοτροφείο Θηλέων, ωστόσο τον τελευταίο καιρό είχε επιστρέψει και πάλι στο οικογενειακό της περιβάλλον στη Στυλίδα από όπου και εξαφανίστηκε, σύμφωνα με τις Εισαγγελικές Αρχές.

Σε επικοινωνία που είχε το LamiaReport με τον  πατέρα του 10χρονου κοριτσιού,  ενημέρωσε ότι η Δήμητρα είναι πολύ καλά στην υγεία της, είναι με τους γονείς της και ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα την δώσει για να πάει πάλι στο ίδρυμα.

«Το παιδί είναι με τη μάνα του και εμένα τον πατέρα της. Δεν δίνω το παιδί μου να πάει σε κανένα ίδρυμα.. Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να το κρατήσω μαζί μου και δε θα το πάρει κανένας…», δήλωσε ο πατέρας της Δήμητρας.

Πηγή LamiaReport.gr