“Τι θα πω στο παιδί μου;” – Συγκλονίζει η μητέρα που ακρωτηριάστηκε και έμεινε χήρα στην τραγωδία της Αίγινας! (VIDEO)
f6c4e70d98d5a33a0f211a72b6aab5bb

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στο τραγικό δυστύχημα στην Αίγινα, περιγράφει η 28χρονη Anastasiia Cherednyk διασωθείσα που ακρωτηριάστηκε στο πόδι και έμεινε χήρα.

Η τουρίστρια από την Ουκρανία υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο ΚΑΤ και ακόμα είναι σε κατάσταση σοκ, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει πως ο 35χρονος σύζυγός της, Jevgen Cherednyk, έφυγε τόσο ξαφνικά άδικα από τη ζωή και πλέον θα μεγαλώσει μόνη της το -μόλις 1 έτους – παιδάκι τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού για την αναγνώριση του τέταρτου νεκρού της τραγωδίας: “Αναγνωρίστηκε η σορός του άνδρα, που βρέθηκε την 16/08/2016, στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά ν.Αίγινας μεταξύ Πέρδικας και νησίδας ”Μονής”, μετά από τη σύγκρουση των σκαφών Ε/Γ-Τ/Ρ ”ΑΝΤΩΝΙΑ” Ν.Αίγινας 66 και Τ/Χ ”ΝΤΟΥΕΝΤΕ” Τ.Αίγινας 171. Πρόκειται για τον 35χρονο CHEREDNYK JEVGEN, Ουκρανικής υποκοότητας”.

 

Η νεαρή γυναίκα επέβαινε στο πλοιάριο “Αντωνία”, το οποίο εμβόλισε το ταχύπλοο που οδηγούσε ο 77χρονος Θρασύβουλος Λυκουρέζος, την περασμένη Τρίτη 16 Αυγούστου.

“Είδαμε το μικρό γιοτ να έρχεται από τη δεξιά μεριά της λάντζας κατά πάνω μας… Πέντε ή επτά δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση, ο κόσμος άρχισε να ουρλιάζει και να κλαίει, αλλά ο καπετάνιος μας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Με κάποιο τρόπο ίσως από θαύμα, κατάφερα και βγήκα μετά από 3 ή 4 λεπτά που ήμουν κάτω από το νερό και είδα το πόδι μου, δεν έμοιαζε με πόδι…

Συνειδητοποίησα ότι ο σύζυγός μου δεν ήταν πουθενά. Πραγματικά δεν ξέρω πώς θα πω στο παιδί μου, ότι ο πατέρας του μας άφησε. Ήταν ο καλύτερος πατέρας και ο καλύτερος σύζυγος στον κόσμο. Δεν μπορώ να σκεφτώ πώς θα ζήσω τώρα, πώς θα ζήσω χωρίς τον άνδρα μου στην Ουκρανία και τι θα κάνω…”.