Την έστειλε στο Νοσοκομείο γιατί του… ζήτησε τα χρωστούμενα ενοίκια
159dsfafdds-620x330

Ενοικιαστές  στέλνουν στο Νοσοκομείο τους σπιτονοικοκύρηδες καθώς για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες συνέβη ανάλογο περιστατικό στην Πάτρα.

Στον απόηχο του συμβάντος με πρωταγωνιστή τον 30χρονο ποινικό, εμπλεκόμενο στο παρελθόν και με τα κυκλώματα της νύχτας. Ο νεαρός, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στην Πάτρα λόγω αστικής διαφοράς που είχε με 36χρονο, τον χτύπησε με τα χέρια στο κεφάλι, προκαλώντας του σωματικές βλάβες και τράπηκε σε φυγή. Αργότερα αποδείχθηκε πως επρόκειτο για τον σπιτονοικοκύρη του στον οποίο όφειλε ενοίκια και εκείνος … του τα ζήτησε με επιμονή!

Λίγες ημέρες νωρίτερα όμως θύμα ξυλοδαρμού από νοικάρη της είχε πέσει μία γυναίκα. Ο 42χρονος άνδρας που του είχε νοικιάσει το σπίτι της όφειλε περίπου 2.000 ευρώ σε ενοίκια. Η γυναίκα που διαμένει σε χώρα του εξωτερικού, ήρθε στην Πάτρα για να τακτοποιήσει κάποιες δουλειές, συναντήθηκε με τον μισθωτή, όπως ήταν φυσικό του ζήτησε τα χρήματά της και τότε άρχισε ο διαπληκτισμός. Σύμφωνα με την μήνυση που έχει καταθέσει, ο άνδρας την χτύπησε βάναυσα στο πρόσωπο και άλλα σημεία του σώματός της. Η γυναίκα μετέβη στο Νοσοκομείο (φωτο) με σοβαρά χτυπήματα.. Ακόμη και οι γιατροί υπέστησαν σοκ στην θέα της. Την υπόθεση ανέλαβε ο γνωστός Πατρινός δικηγόρος Βασίλης Μπαλής και πλέον ο 42χρονος θα καθίσει στο εδώλιο, κατηγορούμενος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος της άτυχης γυναίκας.

Patrastimes.gr