Με την Κέλλυ Κυδωνάκη η πρώτη συμμετοχή Έλληνα Καρατέκα σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι γεγονός
kidonaki_yog2_856_415_76

Η αθλήτρια Κυδωνάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων!

Το ελληνικό καράτε πανηγυρίζει μια μοναδική ιστορική στιγμή καθώς η πρώτη συμμετοχή Έλληνα καρατέκα σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι γεγονός με την πρόκριση της αθλήτριας Κυριακής Κυδωνάκη στους Ο. Α. Νέων Buenos Aires 2018 στην Αργεντινή, 6 -18 Οκτωβρίου.

Η αθλήτρια Κυδωνάκη, με καταγωγή από την Κρήτη, προκρίνεται απευθείας στους Αγώνες “ Buenos Aires 2018 ” ως πρώτη στην κατηγορία της (Kumite +59κ.) σύμφωνα με τον επίσημο Πίνακα Κατάταξης Αθλητών(WKF Olympic Standing) που ανακοίνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε WKF παίρνοντας μάλιστα το εισιτήριο από την 1η Φάση Πρόκρισης.

Η πρόκριση της αθλήτριας Κ. Κυδωνάκη προσωπικά για την ίδια αποτελεί το επιστέγασμα και την ανταμοιβή των προσπαθειών, της επιμονής, του μαχητικού πνεύματος και των αγωνιστικών διακρίσεών της με αφετηρία το πρόσφατο χρυσό Ευρωπαϊκό μετάλλιο στο Sochi δημιουργώντας πολλές προσδοκίες για το μέλλον.

Παράλληλα, αφήνει παρακαταθήκη για το άθλημα, την ομοσπονδία και τα μέλη της, καθώς η ύψιστη τιμή για ένα αθλητή να εκπροσωπήσει την χώρα του σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι πραγματικότητα, όχι όνειρο, κι αυτό θα αποτελεί οδηγό για τα επόμενα χρόνια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκυο 2020 κ.ο.κ.

Για άλλη μια φορά το ελληνικό καράτε δια μέσου της Ε.Λ.Ο.Καράτε δηλώνει παρών στα μεγάλα αθλητικά διεθνή γεγονότα και για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων!

Tο ελληνικό καράτε αποδεικνύει περίτρανα ότι βρίσκεται στην παγκόσμια ελίτ, μετρώντας ήδη πολλά ευρωπαϊκά και παγκόσμια μετάλλια και γιατί όχι, για πρώτη φορά, ένα ολυμπιακό μετάλλιο στο άμεσο μέλλον!

 

 

 

 

mesaralive.gr