Την τελευταία της πνοή άφησε 34χρονη με απλό κρυολόγημα στο Λασίθι της Κρήτης
ekav5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την τελευταία της πνοή άφησε τις πρώτες πρωινές ώρες 34χρονη κοπέλα την οποία ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες ένα βαρύ κρυολόγημα.

Η άτυχη κοπέλα, η οποία έμενε με τον σύντροφό της στον Κουτσουρά Λασιθίου, είχε επιλέξει να αντιμετωπίσει το κρυολόγημα της με βότανα, εντριβές και άλλες πρακτικές παραδοσιακές συνταγές αποφεύγοντας να επισκεφτεί το Νοσοκομείο ή κάποιον ειδικό παθολόγο για να ακολουθήσει την ενδεικνυόμενη θεραπευτική αγωγή.

Μετά τα μεσάνυχτα η κατάστασή της επιδεινώθηκε  και κατέληξε μπροστά στα μάτια του συντρόφου της ο οποίος δεν κατάφερε να την κρατήσει στη ζωή. Ο ίδιος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί η 34χρονη Ουρανία στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας , όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Το πρωί μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ για την επιβαλόμενη νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου της.

Στο μεταξύ ειδοποιήθηκε από τους συγγενείς της ο πατέρας της ο οποίος ζεί στην Αυστραλία  και αναμένεται  για να συνοδεύσει την κόρη του στην τελευταία της κατοικία.

 

 

Πηγή : neakriti.gr