Της έκλεψαν το πορτοφόλι μέσα από την τσάντα στην λαϊκή του Τυμπακίου
portofoli tsanta klopi

«Φτερά» έκανε το πορτοφόλι μιας κυρίας το πρωί της Παρασκευής στην «καρδιά» της λαϊκής του Τυμπακίου.
Η ίδια απευθύνθηκε σε Πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Dream 90,7, κάνοντας έκκληση για να βρει την ταυτότητα που βρισκόταν στο πορτοφόλι της αφού όπως είπε την κάρτα τραπέζης την ακύρωσε άμεσα, ενώ τα χρήματα που περιείχε δεν ήταν πολλά. Αυτό ωστόσο που την ενδιαφέρει είναι η ταυτότητά της αφού ως γνωστόν χρειάζεται διαδικασία για να εκδώσεις νέα και η ίδια απαιτείται να την χρησιμοποιήσει άμεσα αφού ετοιμάζεται να ταξιδέψει την Δευτέρα και της είναι απαραίτητη.

Τώρα το πώς έκανε «φτερά» το πορτοφόλι…. Η ίδια έκανε τα ψώνια της από ένα πάγκο της λαϊκής αγόρασε ένα προϊόν όπως  μας είπε το έβαλε στο τσαντάκι της….είδε όμως και κάτι άλλο της άρεσε και αποφάσισε να το αγοράσει….  έψαξε την τσάντα της είδε ότι κατά λάθος είχε άφησε ανοικτό το φερμουάρ στο τσαντάκι που κρατούσε με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά το καφέ πορτοφόλι που είχε μέσα να εξαφανιστεί… Προφανώς κάποιος «ελαφροχέρης» δεν έχασε την ευκαιρία και το άρπαξε μέσα από την τσάντα της…

Παρακαλεί οποίον το βρει να το παραδώσει στην αστυνομία ή να το αφήσει στον dream fm που έχει αφήσει το τηλέφωνο της να επικοινωνήσουν μαζί της.