• 3 Φεβρουαρίου, 2025

To leather jacket που δεν αποχωρίστηκε στο ταξίδι της στην Ιταλία


Στην Ιταλία βρέθηκε αυτές τις μέρες μαζί με τον σύντροφό της, Μπρούνο Τσερέλα η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός έκανε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Έχω Παιδιά» και ταξίδεψε με τον σύντροφό της εκτός Ελλάδας.

Αθηνά Οικονομάκου – Μπρούνο Τσερέλα: H νυχτερινή βαρκάδα στα κανάλια της Βενετίας

Το ζευγάρι επισκέφθηκε τη Βενετία, αλλά και την εντυπωσιακή Λίμνη Garda. Η Αθηνά Οικονομάκου μάλιστα μοιράστηκε ξεχωριστά στιγμιότυπα από το ταξίδι της ακι τα σχόλια που δέχθηκε ήταν πολλά.

Για τη βόλτα της στην περιοχή Sirmione, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε ένα από τα αγαπημένα της leather jackets, το οποίο το συνδύασε με μαύρες μπότες και denim παντελόνι. Το σύνολό της συμπλήρωσε ένα λεοπάρ πουλόβερ.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Τσαλίκης για Αθηνά Οικονομάκου: «Όταν έχεις και μικρά παιδιά, δεν χρειάζεται η μαμά να φιλιέται με τον καινούριο φίλο»


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    «Οι ισχυρές προσωπικότητες κάνουν εκκωφαντικό θόρυβο όταν φεύγουν!»

    Read Next

    Κεφαλονιά: Σε «Βενετία» μετατράπηκε για μια ακόμα φορά η παραλιακή ζώνη στο Αργοστόλι

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular