Το σίδερο που τρύπησε το πόδι του Παντελή, η Φρόσω και το….. δίπλωμα
download8

Απο την δεύτερη εβδομάδα της κακής είδησης για το τροχαίο που στοίχισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη σας έγραφα ότι οι προεκτάσεις της ιστορίας είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του blog μας η οικογένεια έβαλε και δεύτερο πραγματογνώμονα ενώ αναμένεται να κινηθεί αν απαιτηθεί και εναντίον της Πυροσβεστικής μιας και η έκθεση του δυστυχήματος του σώματος παραδόθηκε στην προανάκριση χωρίς την παρουσία πραγματογνώμονα στο σημείο.

Η πραγματογνωμοσύνη που έχουμε στα «χέρια μας» φέρνει στην επιφάνεια ένα νέο στοιχείο που συγκλονίζει. Ο Παντελής ήταν τραυματισμένος στο δεξί του πόδι απο σίδερο που μπήκε μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου απο το ντουλαπάκι του συνοδηγού. Τι σημαίνει αυτό; Σε μια πρώτη ανάγνωση ότι ο Παντελής ήταν στην θέση του συνοδηγού και το δεύτερο σίδερο που μπήκε στην καμπίνα τον χτύπησε στο πόδι, ενώ το πρώτο στο κεφάλι. Το πρώτο ήταν αυτό που έκοψε το νήμα της ζωής του.

Με δεδομένο ότι η πραγματογνωμοσύνη έγινε σε συνδιασμό και αντιπαραβολή στοιχείων με την ιατροδικαστική εξέταση του νεκρού και με δεδομένο ότι υπάρχει τραυματισμός στο δεξί πόδι του Παντελή, συμπεραίνουμε πώς αυτή η εξέλιξη αναδείκνύει ένα πολύ σοβαρό νομικό επιχείρημα.

Όσο για την Φρόσω και αν οδηγούσε; Θα απαντήσω με ερώτηση. Είναι αλήθεια ότι την Δευτέρα μετά το μοιραίο τροχαίο η νεαρή μπαργούμαν θα ξεκινούσε μαθήματα οδήγησης;;;;;

blogs.gossip-tv.gr