Το ξέσπασμα του Θηριώδη Κρητικού αγρότη που προεκλογικά αγκάλιαζε τον Τσίπρα (Video)
agr-tsi-708_(1)

 

 

 

 

 

 

 

Έξαλλος εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ο αγρότης Γιάννης Ψαράκης από το Κυπαρίσσι του Ηρακλείου, ο οποίος προεκλογικά αγκάλιαζε τον υποψήφιο τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και ένα χρόνο αργότερα, τον βρήκαμε να διαδηλώνει στο παναγροτικό συλλαλητήριο ενάντια στα μέτρα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (δες εδώ)

«Οι αγρότες τον πιστέψαμε πολύ όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες. Υποσχεθήκαμε ότι θα τον στηρίξουμε, θα τον βοηθήσουμε να γίνει πρωθυπουργός. Μας έταξε ότι δεν θα ξεχάσει τους Κρήτες και την Κρήτη αν γίνει πρωθυπουργός» είπε στο «Ε» ο αγρότης από την Κρήτη που πριν από ένα χρόνο αποθέωνε τον Αλέξη Τσίπρα και την περασμένη εβδομάδα ήταν στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων.

«Εμείς δεν βγήκαμε ούτε για πόλεμο ούτε να κάνουμε έκτροπα γιατί είμαστε φιλήσυχος λαός. Τον πόλεμο τον κάνουμε στα χωράφια για να επιβιώσουμε. Δεν βγήκαμε ούτε να σπάσουμε, ούτε να κάψουμε, ούτε να χτυπήσουμε κανέναν πολίτη» είπε σχολιάζοντας τα επεισόδια έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.«”Πολλά χρόνια επί δεξιάς είχαμε αντιμετωπίσει αυτά τα φαινόμενα. Αριστερά και Δεξιά είναι το ίδιο τώρα», πρόσθεσε ο κ. Ψαράκης.

«Του ζήτησα του Τσίπρα να έρθει στο Σύνταγμα, να κάνει ανάκληση, να πει μια συγγνώμη και μετά θα χορεύαμε και πεντοζάλη μαζί. Ο άλλος τον είπε ηλίθιο και δεν του… έπαιξε δύο μπάτσες» είπε αναφερόμενος στον Πρωθυπουργό και σχολίασε «Αν δεν δώσει λύσεις, δεν θα φύγουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να σηκωθεί όλη η Κρήτη και θα κλείσουμε κάθε εφορία».