Τον μαχαίρωσε στην καρδιά για … λίγα μακαρόνια!
TEEN_467_355

Την προκαλούσαν να το κάνει οι γείτονες

Με την παρότρυνση των γειτόνων που της φώναζαν “μαχαίρωσε τους, μαχαίρωσε τους”, η 33χρονη Maxine Benson μαχαίρωσε στην καρδιά τον 18χρονο Alfie Stone.

Η δολοφονία του 18χρονου έγινε έξω από ένα σούπερ μάρκετ στο δυτικό Λονδίνο, στις 9 Νοεμβρίου του περασμένου χρόνου. Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψαν την 33χρονη να κρατά το μαχαίρι, ενώ μάρτυρες ήταν και πολλοί που έτρεξαν να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στον 18χρονο μετά τη φονική επίθεση.

Λίγο νωρίτερα είχε επιτεθεί στον αδερφό του Jake που κατάφερε να ξεφύγει με έναν ελαφρύ τραυματισμό στο στήθος. Η 33χρονη δικάζεται στο Old Bailey με τον Steven Hawgood και την κοπέλα του. Ο 29χρονος Steven Hawgood και η 28χρονη Cripps συμμετείχαν στον καυγά πριν τον φονικό, κατηγορώντας τον 18χρονο για κλοπή ζυμαρικών πριν από δύο μέρες.

Ενθάρρυναν την 33χρονη να λύσει τη διαφορά μαχαιρώνοντάς τον. Αφού μαχαίρωσε τα δύο αδέρφια προσπάθησε να διαφύγει, δίνοντας το μαχαίρι σε κάποιον άλλο. Όταν τη ρώτησε τι είχε συμβεί, του είπε να μην ανησυχεί. Ο γείτονας αργότερα παρέδωσε το φονικό όπλο στην αστυνομία.

Η 33χρονη φέρεται να ομολήγησε το έγκλημά της παίρνοντας τηλέφωνο έναν φίλο της. “Η ζωή μου τελείωσε. Δεν ήθελα να τον μαχαιρώσω”. Παραδόθηκε στο Wandsworth Police Station την επόμενη μέρα, με τον Alfie να έχει πεθάνει λίγες ώρες μετά το χτύπημα που δέχτηκε στην καρδιά.

Πηγές

Dailymail | newsit.gr