Του έδωσε δουλειά και …τον “γκρέμισε” από τις σκάλες!
oikodomi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο εργάτης έπαθε αμόκ και τον έστειλε στο Νοσοκομείο.
Τον βρήκε τυχαία στο δρόμο, του πρότεινε μεροκάματο στην οικοδομή και κατέληξε στο …χειρουργείο του εφημερεύοντος νοσοκομείου.

Ο λόγος για Ηρακλειώτη εργολάβο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά όταν τον έσπρωξε από τις σκάλες ο εργάτης που είχε βρει τα ξημερώματα στο δρόμο και τον πήρε μαζί του στην οικοδομή.

Ο αλλοδαπός από την Συρία συμφώνησε να δουλέψει, όμως τα πράγματα «στράβωσαν» όταν το αφεντικό ζήτησε να μείνει λίγες ώρες παραπάνω για να τελειώσουν τη δουλειά. Το μάτι του «άστραψε» από οργή καθώς θεώρησε ότι άλλα είχαν συμφωνήσει και άλλα του ζητούσαν. Ο αλλοδαπός υπέστη αμόκ και σε κλάσματα δευτερολέπτου έγινε το κακό.

Σε κατάσταση εκτός εαυτού έσπρωξε τον εργολάβο από τις σκάλες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ τραυμάτισε με σίδερο έναν ακόμα εργάτη. Το περιστατικό σημειώθηκε μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας σε νεοανεγειρόμενη οικοδομή στην περιοχή Παπαναστασίου.

Ο τραυματίας εργάτης πήρε εξιτήριο αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο εργολάβος παραμένει νοσηλευόμενος. Όσο για τον μετανάστη από την Συρία, μην τον είδατε…Τράπηκε σε φυγή και ουδείς γνωρίζει τα στοιχεία του αφού, όπως προαναφέρθηκε, ο εργολάβος τον βρήκε στο δρόμο και τον πήρε.

 

www.cretalive.gr