Τραγικές αποκαλύψεις για το φονικό στο Αίγιο: Τι πρόδωσε τον 17χρονο δολοφόνο
astinomia peripoliko

Ίχνος αίματος που βρέθηκε στο κινητό τηλέφωνο του 17χρονου Ρουμάνου, που σκότωσε με ιδιαίτερη αγριότητα με μια βαριοπούλα 31χρονο Αφγανό στην πόλη του Αιγίου, χθες τα ξημερώματα, «πρόδωσε» τον ανήλικο δράστη του στυγερού εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες άντρες της ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο προσαγωγών, έφθασαν και στον ανήλικο. Η παρατηρητικότητα τους, ήταν εκείνη που άρχισε από την πρώτη στιγμή της έρευνας να αποκαλύπτει την ταυτότητα του δράστη. Ο νεαρός φέρεται να μην μπορούσε να δικαιολογήσει την ύπαρξη αίματος στο τηλέφωνό του. Οι Αστυνομικοί στη συνέχεια, ανοίγοντας το κινητό, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το βίντεο σοκ, που είχε τραβήξει κατά την διάρκεια της δολοφονίας του 31χρονου αλλοδαπού.

Σε αυτό καταγράφονται σκηνές, από τη στιγμή που ο δράστης φέρει θανατηφόρα τραύματα, στο κεφάλι του θύματος.

Ο 17χρονος υπό την πίεση των στοιχειών σε βάρος του, ομολόγησε την πράξη του, προβάλλοντας ως βασικό επιχείρημα για την δολοφονία, το γεγονός πως ο 31χρονος, δεν του επέστρεφε παρά τις οχλήσεις του το ποσό των 1.500 ευρώ, που του είχε δανείσει. Μάλιστα ο 17χρονος, φέρεται να υπέδειξε ο ίδιος στους Αστυνομικούς, που είχε πετάξει το όργανο – βαριοπουλα – του εγκλήματος. Βρέθηκε σε χώρο με ξερά χόρτα και βάτα, δίπλα από το σπίτι του.

Χθες Πέμπτη, οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Αιγίου, από την οποία ζήτησε και πήρε αναβολή για να απολογηθεί. Θα οδηγηθεί ενώπιων των Δικαστικών Λειτουργών τη Δευτέρα.

 

 

 

Πηγή:Tempo24.news