13.8 C
Αθήνα
6 Δεκεμβρίου, 2023
Dream fm 90,7
HTML tutorial
Παράξενα

Η τραγική ιστορία ενός κοριτσιού που ζει μέσα σε μια πλαστική λεκάνη (ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ.ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΕ

H τραγωδία μια έφηβης που γεννήθηκε με μια μυστηριώδη πάθηση που σταμάτησε την ανάπτυξη των άκρων της. Η Rahma Haruna γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση που την άφησε χωρίς άκρα.

Περνά το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της σε μια πλαστική λεκάνη που την περιφέρει η οικογένειά της. Όμως, παρά την αναπηρία της, οι γονείς της λένε ότι είναι ένα ευδιάθετο και χαρούμενο κορίτσι. Όπως και κάθε άλλη έφηβη, αυτή είναι μια χαρούμενη κοπέλα που μια μέρα ονειρεύεται να ανοίξει το δικό της κατάστημα.

Γεννήθηκε όμως με μια πάθηση μυστήριο και η Rahma Haruna δεν έχει άκρα. Υποφέρει όμως συνέχεια από πόνους και ζει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της σε μια πλαστική λεκάνη. Η 19χρονη από το Kano της Νιγηρίας, γεννήθηκε σαν ένα υγιές μωρό, αλλά όταν έγινε έξι μηνών η ανάπτυξη της σταμάτησε. Ξαφνικά σταμάτησαν να αναπτύσσονται βασικά μέρη του σώματός της.

Η Rahma Haruna, 19, η οποία δεν έχει άκρα, λόγω της μυστηριώδους κατάστασης και τώρα περνά την ζωή της σε μια πλαστική λεκάνη. Η μητέρα της,Fadi, δήλωσε : ‘Από έξι μηνών, όταν άρχιζε να μαθαίνει πως να κάθεται, τότε ξεκίνησαν όλα. Δεν μπορούσε να μπουσουλήσει.’ ‘Ξεκίνησε με πυρετό και αυτό ήταν. Στη συνέχεια, είχε πόνους στο στομάχι, μετά τα μέρη του σώματος της, όπως τα χέρια και τα πόδια. Δεν μπορούσε να τα χρησιμοποιήσει όταν πονούσε.’

Η οικογένεια της Rahma κάνει ότι μπορεί για να της δώσει μια ικανοποιητική ζωή και την πηγαίνουν μέσα στο χωριό σε μια πλαστική λεκάνη. Η Rahma δήλωσε: ‘Με βοηθούν πολύ. Μου δίνουν ότι χρειάζομαι.’ Αισθάνεται πολύ κοντά με τον 10 χρονο αδελφό της τον Fahad, που αγαπά πολύ την μεγαλύτερη αδελφή του. Ο Fahad είπε: ‘Την βοηθώ με πολλούς τρόπους. Την κάνω μπάνιο κάθε μέρα και την βγάζω βόλτα καθημερινά.’ ‘Νιώθω χαρούμενος όταν βλέπω τους άλλους ανθρώπους να την βοηθούν. Μου αρέσει να την πηγαίνω στους συγγενείς μας. Αισθάνεται ευτυχισμένη όταν τους επισκέπτεται.’
Η οικογένεια της Rahma κάνει ότι μπορεί για να της δώσει μια ικανοποιητική ζωή και την μεταφέρουν μέσα στο χωριό σε μια πλαστική λεκάνη. Η αιτία της κατάστασης της Rahma είναι άγνωστη, παρά την προσπάθεια της οικογένειά της να μάθει τι έχει.


Ο πατέρας της Rahma, ο Hussaini, εξήγησε: ‘Έχω 15 χρόνια ψάχνοντας για την θεραπεία της. Έχω αγρόκτημα και πουλάω στην αγορά και κάνω πολλά άλλα για να εξασφαλίσω τα χρήματα για να πληρώσω τους λογαριασμούς της.’ ‘Πούλησα σχεδόν τα πάντα, ό,τι είχα δικό μου. Έχω ξοδέψει πάνω από ένα εκατομμύριο Νάιρα (3000 ευρώ), μέχρι στιγμής. Μόνο ο Θεός ξέρει το πραγματικό ποσό.’

Οι γιατροί είναι αμήχανοι από την κατάσταση της Rahma και μερικοί το αποδίδουν ακόμη και στο jinn – ένα υπερφυσικό ον στην Ισλαμική μυθολογία. Η οικογένειά της ελπίζει να προσελκύσει την προσοχή μια φιλανθρωπικής οργάνωσης ή κάποιου ειδικού γιατρού που θα μπορεί να βοηθήσει στον καθημερινό πόνο της εφήβου. Έλαβε πρόσφατα κάποια πλούσια δώρα, αφού ασχολήθηκε μαζί της ο τοπικός τύπος, όπως μια αναπηρική καρέκλα – και έχουν ήδη κάνει μια μεγάλη διαφορά.

Η μητέρα της πρόσθεσε: ‘Μια φορά πήγαμε σε ένα σούπερ μάρκετ και συναντήσαμε κάποιον που αγόρασε τους τροχούς της.’ ‘Έβγαλε μια φωτογραφία μας και δημοσιεύθηκε στις τοπικές εφημερίδες. Από τότε έχουμε λάβει μεγάλη βοήθεια από ανθρώπους.’ Και παρά τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Rahma, η γενναία έφηβη είναι γεμάτη ελπίδα για το μέλλον και ονειρεύεται το δικό της κατάστημα.

Είπε: ‘Ευχαριστώ τον Θεό σε ό,τι κάνω.’ ‘Θέλω να ξεκινήσω μια επιχείρηση. Ένα μανάβικο και οτιδήποτε άλλο αγοράζουν οι άνθρωποι, αυτό είναι που θέλω.’olympia.gr

Related posts

Πόσο κακό κάνει στο παιδί να το μαλώνετε διαρκώς

907@dreamfm.gr

Η Γιαπωνέζα που έχει τρελάνει το Διαδίκτυο – Παρατηρείτε τίποτα περίεργο;

907@dreamfm.gr

Γεννήθηκαν δίδυμα στο Βιετνάμ από διαφορετικούς πατέρες

907@dreamfm.gr

Leave a Comment