Τραγικό φινάλε για την νεαρή μητέρα από την Κοζάνη! Βρέθηκε δολοφονημένη σε χωράφι…
52faf07e9a04bd0fe50078ddcff6e55f

 

 

Tραγική κατάληξη στην υπόθεση – Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι για την τύχη της Ανθής Λινάρδου – Η αστυνομία εντόπισε την αγνοουμένη μητέρα τριών παιδιών σε έκταση η οποία ανήκει στον σύζυγό της – Το πρωί έγιναν έρευνες και στο σπίτι.

Τραγικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, η οποία από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου θεωρούνταν αγνοούμενη από το σπίτι της στο Βελβεντό Κοζάνης. Η Αστυνομία εντόπισε νεκρή την μητέρα τριών παιδιών σε χωράφι όπου λίγη ώρα νωρίτερα ξεκίνησαν έρευνες παρουσία του συζύγου και του πεθερού της άτυχης γυναίκας.

2a721bdfa4161e37c70d696b5584253c

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νωρίς το πρωί η Σήμανση βρέθηκε στο σπίτι της 37χρονης και πραγματοποίησε έρευνες. Δείτε βίντεο από την έρευνα στο χωράφι που ανήκει στον σύζυγο της 37χρονης όπου η Ανθή Λινάρδου εντοπίστηκε νεκρή.

Η Ανθή, η οποία είναι μητέρα ενός οκτάχρονου αγοριού και δύο εξάχρονων δίδυμων κοριτσιών, δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής και η αστυνομία έρευνα όλα τα ενδεχόμενα ως προς την τύχη της.

 

37χρονη μητέρα τριών παιδιών από το Βελβεντό Κοζάνης βρέθηκε θαμμένη στο χωράφι του άνδρα της Τάσου Τσιουχάρα, ο οποίος από το περασμένο Σάββατο είχε δηλώσει την εξαφάνισή της.  Σύμφωνα με το kozan.gr το χωράφι, είναι στο δρόμο προς το φράγμα Πολυφύτου και είχε “φρεζαριστεί” πριν λίγες μέρες, κάτι που κίνησε τις υποψίες της αστυνομίας.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας της αδικοχαμένης γυναίκας έχει συλληφθεί και ήδη βρίσκεται στην αστυνομική διεύθυνση Κοζάνης, όπου οι αρχές τον ανακρίνουν.

Αυτός είναι ο άνδρας της 37χρονης: