Τραγικό τέλος για τους δύο 22χρονους – Τραγωδία στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου (φωτό)
dystychima1-1

Τα δύο νεαρά θύματα, ένας άνδρας και μια γυναίκα ήταν ηλικίας 22 ετών. Το δυστύχημα έλαβε χώρα περί τις 3:30 τα χαράματα με το όχημα να ανατρέπεται.

Τραγικό τέλος για δύο 22χρονους, οι οποίοι είχαν βγει για να γιορτάσουν τα γενέθλια του νεαρού άνδρα, αφού ο θάνατος τους είχε στήσει καρτέρι κατά την επιστροφή τους στο σπίτι.

Το τραγικό δυστύχημα έλαβε χώρα στην Λεωφ. Καλλιπόλεως, πλησίον της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου και περί τις 3:30 τα χαράματα. Εκ πρώτης δεν φαίνεται η εμπλοκή άλλου οχήματος, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το οποιοδήποτε σενάριο, καθώς τα αίτια του νέου αυτού θανατηφόρου δυστυχήματος διερευνώνται ακόμα.

Επί τόπου γίνεται διερεύνηση, ενώ νωρίτερα για τον απεγκλωβισμό των δυο, έσπευσαν μέλη από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πύλης Πάφου με ομάδα και όχημα διάσωσης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική το αυτοκίνητο μάρκας, Mitsubishi colt ανετράπη. Στην παρακάτω φωτογραφία που βρήκαμε σε ανάρτηση του 24h.com.cy, καθίσταται φανερό ότι η πρόσκρουση του οχήματος ήταν σφοδρή, καθώς έχουν ανοίξει και οι δύο αερόσακοι, οι οποίοι όμως δεν στάθηκαν ικανοί να αποτρέψουν το μοιραίο για τους δύο νέους ανθρώπους.

Στα δύο άτομα αφού τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων παραδόθηκαν στο ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου και εκεί διαπιστώθηκε εκ των υστέρων ο θάνατός τους.

Σύμφωνα με τον tothemaonline.com και με πάσα επιφύλαξη τα θύματα του θανατηφόρου τροχαίου είναι οι 22χρονοι Έλενα Νικολάου και Πάρης Σάββας.

Ήταν και οι δυο φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και συγκεκριμένα στο Τμήμα Κοινωνιολογίας.

νεκροί 22χρονοι τροχαίο

Οι υποδείξεις της τροχαίας

Η Λεωφ. Καλλιπόλεως είναι κλειστή από το ύψος των οδών Καρχηδώνος και Υπατίας, μέχρι το ύψος της οδού Βινοκράτους.

Εξάλλου, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς στην περιοχή αναμένεται να υπάρξει μεγάλη ανάσχεση στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Πηγή: Newsit.com.cy