• 20 Ιουλίου, 2024

Τραγωδία με πατέρα τριών παιδιών τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής τάση

Vinkmag ad

ilektroplixia

Τραγικός επίλογος για έναν εργαζόμενο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του στο ορυχείο Αμύνταιου Φλώρινας.
Πρόκειται για τον 42χρονο Ιωάννη Χατζή από το Κλειδί Φλώρινας, πατέρα τριών παιδιών, που εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος στο ορυχείο Αμυνταίου.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας (07/03/2016), λίγο πριν από τη λήξη της απογευματινής βάρδιας όταν μαζί με άλλους δύο συναδέλφους του προσπάθησαν να αποκαταστήσουν βλάβη στον αποθέτη Α4 του ορυχείου. Κατά τη διάρκεια της εργασίας, τον άτυχο εργαζόμενο χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής τάσης. Οι άλλοι δύο εργαζόμενοι τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά.
«Η ασφάλεια πάνω από όλα, είναι το σύνθημα μας και απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους στο Ενεργειακό Κέντρο» λέει ο πρόεδρος του σωματείου «Σπάρτακος» Μόσχος Μόσχου, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου εργαζόμενου. Το συγκεκριμένο δυστύχημα έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των θανατηφόρων ατυχημάτων, που γίνονται στο μεγαλύτερο ενεργειακό κέντρο της χώρας. Για τις συνθήκες του δυστυχήματος θα γίνει έρευνα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους και τη ΔΕΗ.

 

Loading

  Read Previous

  Τρεις γυναίκες πιάστηκαν «μαλλί με μαλλί» για μια… απλώστρα- Χαμός στις Γούβες

  Read Next

  Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς ακριβώς μοιάζουν τα σύνορα μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών;

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular