Τραγωδία με ζευγάρι ερωτευμένων……Τους βρήκαν νεκρούς στο φτωχικό τους διαμέρισμα
ekav7 (1)

Δεν έμελλε να ζήσουν ευτυχισμένοι δυο νεαροί Ρουμάνοι που ερωτεύτηκαν και έμειναν μαζί σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Άργος.

Τα οικονομικά τους ήταν πενιχρά και ζεσταίνονταν με μια σόμπα υγραερίου, που αποδείχθηκε μοιραία για την ίδια τους τη ζωή.

Το απόγευμα της Κυριακής, μια φίλη του ζευγαριού που καλούσε την 28χρονη Ρουμάνα στο κινητό της αλλά εκείνη δεν απαντούσε, ειδοποίησε τη μητέρα του 20χρονου ομοεθνή της με τον οποίο συζούσε ότι κάτι τους είχε συμβεί. Αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας μπήκαν στο διαμέρισμα που μύριζε έντονα υγραέριο και ήταν προφανές ότι υπήρχε διαρροή. Η άτυχη 28χρονη βρέθηκε νεκρή, ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι, ενώ ο 20χρονος ήταν πεσμένος στο δάπεδο έχοντας αφήσει δίπλα της την τελευταία του πνοή!

Η ιστορία των δυο νέων με την τραγική κατάληξη, είναι ιδιαίτερα συγκινητική. Η 28χρονη ήταν παντρεμένη, αλλά χώρισε τον σύζυγό της για να ζήσει έναν παθιασμένο έρωτα δίπλα στον πολύ νεότερο ομοεθνή της και εργαζόταν σε δυο δουλειές για να τα βγάζουν πέρα! Αλλά και ο 20χρονος, που ήταν άνεργος, είχε διακόψει τις επαφές με την οικογένειά του επειδή δεν ενέκρινε τη σχέση τους!

Πηγή : protothema.gr