Τραγωδία…- Νεκροί πατέρας και κόρη σε τροχαίο τη νύχτα στο δρόμο Μοίρες – Τυμπάκι (φωτο)
trochaio-moires-620x330

Τραγικό θάνατο βρήκαν σήμερα τα ξημερώματα πατέρας και κόρη σε ένα φοβερό τροχαίο που έγινε λίγο πριν τις 3:00 τα ξημερώματα στο δρόμο Μοίρες – Τυμπάκι.   Aγροτικό αυτοκίνητο μάρκας Mitsubishi κινούμενο με κατεύθυνση από Μοίρες προς Τυμπάκι, στο ύψος της Askomet – ΑΦΟΙ ΑΣΚΟΞΥΛΑΚΗ Α.Ε., για άγνωστους λόγους ξέφυγε από την πορεία του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Συνέπεια ήταν  να συγκρουστεί μετωπικά με διερχόμενο Ι. Χ. μάρκας Toyota με στο οποίο επέβαιναν πατέρας και κόρη και πήγαιναν προς Μοίρες.

Η σύγκρουση ήταν μετωπική και σφοδρή, με αποτέλεσμα το Toyota να διαλύσει και να ανασυρθούν νεκροί τόσο ο πατέρας όσο και η κόρη του, ενώ ο οδηγός του αγροτικού τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο.

Ο νεκρός πατέρας ήταν συνταξιούχος γυμναστής από τις Μοίρες, πολύ γνωστός και αγαπητός σε όλη τη Μεσαρά, καθώς για χρόνια ήταν καθηγητής στο Γυμνάσιο Μοιρών.

SAVASTAKIS

Ο οδηγός του αγροτικού είναι κάτοικος ορεινού χωριού του πρώην Δήμου Τυμπακίου…

sev sev1

 e-mesara.gr

Του Γιάννης Σοφία Φραγκιαδάκης

SAVASTAKIS

Σας φάγανε οι άτιμοι . Σας φάγανε οι άχρηστοι . Σας φάγανε σαν λάχανο φίλε!!! Ηθικός αυτουργός η πολιτεία που παράτησε τους ελέγχους και παρέδωσε αμαχητί τον τόπο μου στους άτιμους , στους άχρηστους στους «λεβέντες» των περήφανων βουνών στους λεχρίτες στους «χωριάτες» που πάνε στις πόλεις τα πίνουν , καβαλάνε τα πειραγμένα 4χ4 και όποιο πάρει ο χάρος… Και όλα αυτά φυσικά με την παντελή έλλειψη του κράτους . Η αστυνομία σφυρίζει αδιάφορα , η πολιτεία καταστρατηγεί τους νόμους που η ίδια ψηφίζει και η δικαιοσύνη συνεχίζει να εθελοτυφλεί… Λυπάμαι φίλε Γιώργο που σας φάγανε έτσι , είμαι συγκλονισμένος δεν μπορώ να αρθρώσω λέξη , σταματώ εδώ με την επιφύλαξη να επανέλθω. Σου υπόσχομαι ότι από τώρα και στο εξής θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να δικαιώσω τη μνήμη σου. Θα πολεμήσω με ότι τρόπο διαθέτω την αδιαφορία και ΑΦΑΣΙΑ των αρχών και της πολιτείας. Ας είναι αιωνία η μνήμη σας φίλε Γιώργο και Αφροδίτη . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σας σκεπάσει! Όχι πλέον άλλοι ΑΘΩΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ!!!

Στη φωτογραφία ο αγαπητός οικογενειακός φίλος Γιώργος με τη γυναίκα του Μαρία και τον γιό του Σεβαστάκη Νίκο , γνωστό Μεσαρίτη λυράρη σε πρόσφατη φωτογράφιση.