Τραγωδία στα Τέμπη: «Είναι Ήρωας – Με κίνδυνο της ζωής του έσπασε μόνος του το τζάμι και έσωσε δέκα αγόρια και κορίτσια»
Τραγωδία στα Τέμπη: «Είναι Ήρωας – Με κίνδυνο της ζωής του έσπασε μόνος του το τζάμι και έσωσε δέκα αγόρια και κορίτσια»

Όπως έγραψε «αν και ο ουρανός γέμισε σήμερα από αγγέλους, είμαστε τυχεροί που έχουμε ανάμεσά μας έναν επίγειο άγγελο, τον 20χρονο φοιτητή Ανδρέα Αλικανιώτη, ο οποίος βγήκε σχεδόν αλώβητος από το 2ο βαγόνι»
Συγκινεί με το διαδικτυακό της μήνυμα η ιατρός Επιμελήτρια Α’ ιστοπαθολόγος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, Ειρήνη Τζιαστούδη
Συγκλονίζει γιατρός του νοσοκομείου Λάρισας: «Όλη η νύχτα πέρασε με διακομιδές φοιτητών – 9 στους 10 ήταν κάτω των 25»
πριν μία ώρα
, η οποία αποκάλυψε ένα μικρό θαύμα μέσα στην τραγωδία των Τεμπών.

Όπως έγραψε «αν και ο ουρανός γέμισε σήμερα από αγγέλους, είμαστε τυχεροί που έχουμε ανάμεσά μας έναν επίγειο άγγελο, τον 20χρονο φοιτητή Ανδρέα Αλικανιώτη, ο οποίος βγήκε σχεδόν αλώβητος από το 2ο βαγόνι».

Σύμφωνα με την κ. Τζιαστούδη, «είναι ένας ήρωας γιατί με κίνδυνο της ζωής του, με την τεράστια φωτιά δίπλα του, δεν εγκατέλειψε το βαγόνι, αλλά κατάφερε και έσπασε μόνος του το τζάμι και έσωσε τουλάχιστον δέκα ακόμη παιδιά, αγόρια και κορίτσια. Μέσα στη σημερινή μαύρη ημέρα ο Ανδρέας μάς έδειξε πως η νέα γενιά των Ελλήνων έχει καλοσύνη, αρχές και ήθος! Συγχαρητήρια, όμορφε Ανδρέα μου, συγχαρητήρια στους γονείς που σε μεγάλωσαν!».

 

 

 

 

parapolitika.gr