Τραγωδία:14χρονη έπεσε στις γραμμές του τρένου μετά τον ΒΙΑΣΜΟ της από άνδρα που γνώρισε στο διαδίκτυο…
14xroni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την τραγική ιστορία της 14χρονης Αναΐντ Τουτγκουσιάν, η οποία αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές του τρένου, μετά από ραντεβού με άνδρα τον οποίο είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο- που θεωρείται ότι την βίασε- δημοσιεύει η βρετανική Mirror.

Όπως αναφέρεται, η 14χρονη επέστρεψε σπίτι της δακρυσμένη από το ραντεβού, και την επόμενη ημέρα εθεάθη σε σιδηροδρομικό σταθμό, να κλαίει με λυγμούς πριν πηδήξει μπροστά σε ένα τρένο.

Η Αναΐντ είχε συναντήσει τον άνδρα σε ιστοσελίδα γνωριμιών, όπου η ίδια ισχυριζόταν ότι είναι 25 χρονών. Αφού άρχισαν να μιλάνε, του είπε ότι ήταν 17, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε τον 40χρονο, που είναι γνωστός μόνο ως «Krystian W.».

Θεωρείται πως συναντήθηκαν λίγο αργότερα, αλλά μετά από αυτό γύρισε σπίτι κλαίγοντας και αυτοκτόνησε την επόμενη ημέρα.
Οι παρευρισμόμενοι στον σταθμό Γκτανσκ Ορούνια (Πολωνία) είδαν τη νεαρή να παραμένει στο ίδιο σημείο και να κλαίει για περίπου 2- λεπτά, και μετά να σηκώνεται ξαφνικά, να βγάζει το μπουφάν της και να πηδάει μπροστά σε ένα τρένο που κατευθυνόταν προς τη Βιέννη.

Η μητέρα της, Τζοάνα, είπε ότι νόμιζε πως ο λόγος για την αναστάτωση ήταν ένας καυγάς με τον φίλο της. «Ρώτησα τι συνέβη, αλλά δεν μου είπε κάτι, απλά άρχισε να κλαίει και με αγκάλιασε. Ήθελα να της μιλήσω, αλλά ήθελε να βγει έξω. Είπε θα μου μιλούσε όταν επέστρεφε. Αλλά δεν επέστρεψε ποτέ».

Η Τζοάνα έψαξε στον λογαριασμό της κόρης της και βρήκε τα μηνύματα με τον Krystian, ενώ στην κηδεία άκουσε ότι η Αναΐντ βιάστηκε. Στη συνέχεια, επικοινώνησε με άλλα κορίτσια με τα οποία ο εν λόγω άνδρας είχε έρθει σε επαφή. Μίλησε με 14, εκ των οποίων 3 είπαν ότι είχε προσπαθήσει να τα βιάσει, ενώ οι υπόλοιπες έκαναν λόγο για προσπάθεια εκβιασμού. Σε όλες τις περιπτώσεις, είπαν ότι είχε λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο, κάνοντάς τες να τον συναντήσουν με προσφορές για κλαμπ, ακριβά αυτοκίνητα και γιωτ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας είναι γνωστός στις αρχές, καθώς έχει κατηγορηθεί δύο φορές για τον βιασμό δύο 16χρονων.

Πηγή: Huffingtonpost