Τραυματίστηκε παιδί στο φαράγγι της Σαμαριάς ….Ατυχήματα και με άλλους περιπατητές
faragi-samarias

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν έχουν τελειωμό τα ατυχήματα από τουρίστες περιπατητές που επιλέγουν να εξερευνήσουν τις φυσικές ομορφιές της Κρήτης.Μετά το θάνατο των δύο ορειβατών στο Μακρύ Γιαλό είχαμε και άλλα περιστατικά λιγότερο δυσάρεστα που όμως κινητοποίησαν τον κρατικό μηχανισμό.
Ένα μικρό παιδί το οποίο περπατούσε με τους γονείς του στο φαράγγι της Σαμαριάς, σήμερα το μεσημέρι και λίγο πριν τον εγκατελειμμένο οικισμό της Σαμαριάς, παραπάτησε και τραυματίστηκε στο πόδι.

Αμέσως έσπευσαν οι φύλακες του φαραγγιού, και παρά του ότι – σύμφωνα με πληροφορίες – ο τραυματισμός είναι ελαφρύς, επειδή το παιδί δεν μπορούσε να περπατήσει, το μετέφεραν, με τα μουλάρια που υπάρχουν για τον σκοπό αυτό, στο χωριό της Αγίας Ρουμέλης.

Εκεί σύμφωνα με το flashnews το πλωτό ασθενοφόρο του Δήμου Σφακίων, παρέλαβε το παιδί και τους γονείς του και τους μεταφέρει στο Περιφερειακό Ιατρείο της Χώρας Σφακίων.
Στο μεταξύ ένας ακόμη τουρίστας τραυματίστηκε στο πόδι ενώ περπατούσε σε μονοπάτι απο την Σούγια προς την Παλαιόχωρα κοντά στο χωριό Προδρόμι.Νωρίτερα, κλήθηκε η Πυροσβεστική προκειμένου να μεταφέρει μια γυναίκα η οποία έσπασε το πόδι της ενώ περπατούσε στο φαράγγι των Τοπολίων

Το απόγευμα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε μια τουρίστρια, η οποία τραυματίστηκε όταν έπεσε από μεγάλο ύψος, ευτυχώς σε αμμώδη έδαφος