Τρόμος στον αέρα: Γέμισαν καπνό καμπίνα και πιλοτήριο (Video)
kapnos-aeroplano

 

Τρομοκρατημένοι επιβάτες και πλήρωμα σε πτήση της Delta όταν καπνός “έπνιξε” την καμπίνα των επιβατών και το πιλοτήριο.
Μία περίπου ώρα μετά την απογείωση, ο ανταποκριτής του CBS News Kris Van ανέφερε ότι άρχισε να γεμίζει καπνό η καμπίνα των επιβατών στην πτήση 2028 της Delta που εκτελούσε το δρομολόγιο Fort Lauderdale – Νέα Υόρκη.

Το πλήρωμα ενημέρωσε τους επιβάτες πως υπήρχε καπνός και στο πιλοτήριο, σημειώνοντας πως παρουσιάστηκε πρόβλημα σε 1 από τους 2 κινητήρες του αεροσκάφους.


Η παραγωγός του “60 Minutes” Katherine Davis που επέβαινε στην πτήση τράβηξε βίντεο από την καμπίνα, σημειώνοντας πως ο πιλότος τους ενημέρωσε ότι έκλεισε μία από τις μηχανές.

“Μπορούσαμε να ακούσουμε τον χαρακτηριστικό ήχο του συναγερμού. Η καμπίνα γέμιζε καπνό πολύ γρήγορα. Ήταν λίγο τρομακτικό”, σημείωε, τονίζοντας πως τους έδωσαν οδηγίες να κρατήσουν τα κεφάλια τους χαμηλά γιατί ο αέρας είναι πιο φρέσκος.

Ένας άλλος από τους 89 επιβάτες της πτήσης έβγαλε φωτογραφία από το περιστατικό, κάνοντας λόγο για την πιο τρομακτική πτήση.


Οι πιλότοι προσγείωσαν το αεροσκάφος με ασφάλεια στο Τσάρλεστον, στη Νότια Καρολίνα, περίπου 700 μίλια μακριά από τον τελικό προορισμό.

Η Delta Airlines κέρασε πίτσα τους επιβάτες στο Τσάρλεστον και τους μετέφερε με άλλο αεροσκάφος στον προορισμό τους με 4 ώρες καθυστέρηση.

 

newsit.gr