Τσίπρας στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ«Εδώ που είμαστε ή θα μείνουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί»!
tsipras KO

 

 

 

 

 

 

 

 

Λίγο μετά τις 9 το πρωί ξεκίνησε η κοινή συενδρίαση της Κ.Ο. και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Η συνεδρίαση είναι κλειστή και σε αυτή έφτασε με καθυστέρηση έφτασε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, που όμως αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις σχετικά με τις φήμες για παραίτηση του.
Όρθιοι όλοι όταν μπήκε ο Αλέξης Τσίπρας στην αίθουσα – Τον καταχειροκρότησαν οι βουλευτές του.
Τσίπρας στην Κ.Ο.: «Εδώ που είμαστε ή θα μείνουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί!»

Τις τελευταίες δύσκολες ημέρες περιέγραψε στην κοινή συνεδρίαση Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας που έγινε δεκτός με παρατεταμένο χειροκρότημα μπαίνοντας στην αίθουσα.

Αναφερόμενος στο δημοψήφισμα ο πρωθυπουργός είπε ότι πρόκειται για μία εντολή «να φέρουμε καλύτερη συμφωνία από το τελεσίγραφο που μας δόθηκε στο Eurogroup, δεν πήραμε εντολή να βγάλουμε την Ελλάδα από την Ευρωζώνη».

Αυτή τη στιγμή, είπε, βρισκόμαστε μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις, αυτό που έχει σημασία είναι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί ενωμένη και συμπαγής μπροστά σε αυτές τις αποφάσεις.

Επιχειρώντας να βάλει τέλος σε μία σειρά από σενάρια που κυκλοφορούν εντόνως τις τελευταίες ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε: «Εγώ δεν πρόκειται να γίνω νέος Παπαδήμος. Εδώ που ήρθαμε ή θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί», στέλνοντας σαφές μήνυμα προς πολλές κατευθύνσεις και ζητώντας στήριξη από την Κοινοβουλευτική του Ομάδα.

Μετά την ομιλία του πρωθυπουργού τον λόγο πήρε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος ενημέρωσε λεπτομερώς την ΚΟ για την πρόταση που ενέκρινε χτες το Κυβερνητικό Συμβούλιο και εστάλη στους θεσμούς.

 

 

www.athensmagazine.gr