Βασανίστηκε μέχρι θανάτου ο άτυχος 71χρονος από τις Μοίρες
680x382_680_382_imagesmadeimagesremotehttp_cretalive.s3.amazonaws.com26637820150813_1719565_637_358_76_680_382_s.jpg

Πολλαπλά τραύματα στο σώμα του 71χρονου από τις Μοίρες – Το ότι ο δράστης δεν πήρε τα χρήματα από την τσέπη του θύματος αποκλείει το σενάριο της ληστείας

Δεκάδες τραύματα στο λαιμό, το θώρακα και την κοιλιά εντόπισε στο σώμα του άτυχου ηλικιωμένου από τις Μοίρες, ο ιατροδικαστής Ανδρέας Κοντογιάννης, ο οποίος κάνει λόγο για ανθρωποκτονία. Η εκτίμηση του ίδιου είναι ότι το θύμα
βασανίστηκε μέχρι θανάτου, ωστόσο το γενονός ότι πολλά από τα τραύματα που ο 71χρονος δέχτηκε από νίσον και τέμνον όργανο – πιθανότατα μαχαίρι – ήταν επιπόλαια, γεγονός που αποκλείει το πάθος στο έγκλημα.

Οι πολλαπλές κακώσεις από τα χτυπήματα, πάντως, ήταν που προκάλεσαν το θάνατο του ηλικιωμένου άνδρα, ο οποίος από την πλευρά του δεν έφερε καμία αντίσταση, λόγω και της ηλικίας αλλά και των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, αφού τόσο το γεγονός ότι η πόρτα δε βρέθηκε παραβιασμένη, υποδηλώνει ότι ο άνδρας γνώριζε το δολοφόνο του. Παράλληλα τα χρήματα που βρέθηκαν στην τσέπη του παντελονιού του θύματος αλλά και το σπίτι που δεν ήταν αναστατωμένο απομακρύνουν το σενάριο της ληστείας.

Ο άνδρας εντοπίστηκε από την κόρη του και το σύζυγό της, νεκρός στο κρεβάτι του. Η κόρη του 71χρονου πήγε στο σπίτι του να τον βρει, καθώς δεν είχε ακούσει νέα του από την Τετάρτη.

 

www.cretalive.gr

Foto mesaralive.gr