«Βασάνιζαν με φρικτό τρόπο το Βαγγέλη» αποκαλύπτει πρώην φοιτητής
vagelis1

Συγκέντρωση, πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, στο Σύνταγμα

 VIDEO

 

 

«Θα έλεγα αυτούς που βασάνιζαν τον Βαγγέλη ζώα, αλλά αυτό θα ήταν προσβολή για τα ζώα. Ο Βαγγέλης ζούσε μια φρικτή κόλαση με καθημερινά βασανιστήρια, απάνθρωπα κι εξευτελιστικά», λέει στοprotothema.gr ο Νίκος Δαβρής, απόφοιτος της Γαλακτοκομικής Σχολής που γνώριζε τον άτυχο Βαγγέλη Γιακουμάκη.

«Κάναμε παρέα και κάποια στιγμή αντιλήφθηκα πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Τον έβλεπα πεσμένο, λυπημένο και προβληματισμένο. Προσπαθούσα να καταλάβω τι του συνέβαινε. Εμαθα λίγο αργότερα από άλλα παιδιά ότι ο Βαγγέλης υφίσταται βασανιστήρια από κάποιους συμφοιτητές του. Τον κλείνανε σε ντουλάπα στις τουαλέτες, τον κορόιδευαν, τον ξεφτίλιζαν και άλλα παρόμοια», συνεχίζει ο κ. Δαβρής, που ήρθε από τη Βραζιλία για να καταθέσει στις Αρχές όλα όσα ξέρει.

«Επαθα σοκ όταν έμαθα ποιοι είναι αυτοί που τα κάνουν όλα αυτά. Πηγαίνω τότε στην υπεύθυνη της εστίας και τα λέω όλα. Ενημερώνω και τον διευθυντή να παρέμβει. Εκείνοι φάνηκε πως αναστατώθηκαν και προσπάθησαν να μιλήσουν με τα παιδιά που τους υπέδειξα. Αυτά επιβεβαίωσαν όλα όσα μου είχαν πει για τα βασανιστήρια. Ίσως να έκανα λάθος. Επρεπε να πάω στηναστυνομία και να τα πω όλα. Αυτό με βαραίνει μέχρι σήμερα», τονίζει ο απόφοιτος της Γαλακτοκομικής Σχολής, ο οποίος σήμερα βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, δίνοντας το “παρών” στην συγκέντρωση μνήμης για τον Βαγγέλη.

Η συγκέντρωση κατά του bullying με αφορμή το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη προγραμματίστηκε μέσα από τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.