Βασίλης Καρράς: Αγνώριστος με γκρίζο μαλλί και μούσια και πολύ αδυνατισμένος εικόνες

Εντελώς αλλαγμένος ο αγαπημένος τραγουδιστής Βασίλης Καρρράς, μετά από την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε. Αδυνατισμένος με λευκά μαλλιά και μούσια αποθανατίστηκε στη  ψαροταβέρνα «Πρίγκιπας», στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης και φωτογραφήθηκε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ο Βασίλης Καρράς και η χειρουργική επέμβαση

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, τον κατάλαβαν από τη βαριά χαρακτηριστική φωνή του, καθώς μιλούσε με την παρέα του στο εστιατόριο και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν, με τον τραγουδιστή να τους καλοδέχεται.

Να σας θυμίσουμε ότι στις αρχές Νοεμβρίου, ο τραγουδιστής χρειάστηκε ξαφνικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη ώστε να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε.

Ανάρρωσε ο Βασίλης Καρράς μετά από την περιπέτεια υγείας του

Επειτα από την εγχείρηση και με το πέρας της νοσηλείας του που ακολούθησε, ο Βασίλης Καρράς μεταφέρθηκε στο σπίτι του, στη φάρμα που διατηρεί στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου και ανάρρωσε, έχοντας κοντά του τους δικούς του ανθρώπους. Μάλιστα, η περιπέτειά του αυτή ήταν και η αιτία για να ακυρωθεί τελικά η συνεργασία του με την Πάολα στο Fever, με τον Γιάννη Πλούταρχο να παίρνει τελικά τη θέση του.

Αυτή, βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Βασίλης Καρράς αντιμετώπισε θέμα υγείας, καθώς και τον Μάρτιο της περασμένης χρονιάς είχε διακομιστεί εκτάκτως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ύστερα από έντονους πόνους στο στομάχι ενώ τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο. Πλέον, ο τραγουδιστής έχει επανέλθει στην καθημερινότητά του και αναμένουμε να τον απολαύσουμε και σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί!

Η αλήθεια είναι πως ο Καρράς θα πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικός με την υγεία του, η οποία του έχει χτυπήσει το καμπανάκι πολλές φορές και λόγω των περιττών κιλών που έχει βρίσκεται σε κίνδυνο. Η απώλεια πάντως των κιλών θα τον βοηθήσει πάρα πολύ.

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-image-vital-senior-woman-walking-nature-trains-endurance-fitness-vital-senior-woman-walking-nature-image159818246

Μαρίνα Νικολάκη
ipliroforia.gr

Loading