Βίντεο από τη νυχτερινή ζωή των Μαλίων σε…σελίδες πορνό!- Εφημερίδα της Βρετανίας: “Ο απόλυτος προορισμός αλητείας και οργίων”! (βίντεο- φωτο)
daily-star-malia-1

Ως τον απόλυτο ευρωπαϊκό προορισμό… “μεθυσιού, σεξουαλικών οργίων και αλητείας” εμφανίζει τα Μάλια η βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα Daily Star, παρουσιάζοντας μάλιστα βίντεο και φωτογραφίες! Η εφημερίδα για να αποδείξει ότι ισχύει κάτι τέτοιο σημειώνει ότι η περιοχή ξεπέρασε ακόμα και την ισπανική Magaluf στη Μαγιόρκα, που είναι φημισμένος τόπος “διακοπών τρέλαςγια τους Βρετανούς!

Η εφημερίδα, χρησιμοποιώντας βίντεο και φωτογραφίες που υποστηρίζει ότι υπάρχουν σε πορνογραφικές σελίδες στο διαδίκτυο, περιγράφει απίστευτες σκηνές, με πρωταγωνιστές νεαρές και νεαρούς από τη Βρετανία οι οποίοι φεύγουν από το καθημερινό αυστηρό τους πρόγραμμα στη χώρα τους κι έρχονται στα Μάλια για να κάνουν ό,τι δεν μπορούν αλλού, έχοντας βεβαίως και τη “συνεργασία” συγκεκριμένων νυχτερινών μαγαζιών…

Η σκανδαλοθηρική εφημερίδα παρουσιάζει βίντεο με νεαρές γυμνές ή ημίγυμνες να χορεύουν και κάποιοι να τις περιλούζουν με άγνωστα υγρά, υποστηρίζοντας ότι είναι από μπαρ των Μαλίων. Μάλιστα εισαγωγικά στο βίντεο υπάρχει η αναφορά ότι πρόκειται για σκηνές σεξουαλικό περιεχόμενο!

Εντύπωση κάνει ακόμα το γεγονός ότι αναφέρει πως ανάλογα βίντεο από νυχτερινά μαγαζιά των Μαλίων με πανομοιότυπες αλλά και ακόμα πιο “αποκαλυπτικές” σκηνές υπάρχουν σε σελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο!

Στο πρόσφατο παρελθόν υπήρχαν ανάλογες ακραίες καταστάσεις στα Μάλια, με προκλήσεις από μεθυσμένους τουρίστες, κυρίως Βρετανούς, αλλά θεωρητικά, με τη συνεργασία και των φορέων του τουρισμού, υποτίθεται ότι αυτά αντιμετωπίστηκαν.

Δείτε βίντεο και εικόνες από την Daily Star, η οποία σημειώνει ότι εντόπισε το υλικό σε πορνογραφικές σελίδες:

Daily Star- Μαλια 1

Το πρωτοσέλιδο της ηλεκτρονικής έκδοσης της Daily Star

Το πρωτοσέλιδο της ηλεκτρονικής έκδοσης της Daily Star

Daily Star- Μαλια 2 Daily Star- Μαλια 3 Daily Star- Μαλια 4 Daily Star- Μαλια 5
Candianews με πληροφορίες από Daily Star