Βίντεο – ΣΟΚ: Μοντέλο μαύρο από το ξύλο ικετεύει τον άντρα της να σταματήσει να την κακοποιεί
montelo_1

.Η 27χρονη καλλονή από την Αυστραλία συγκλονίζει με την μαρτυρία της καθώς επί έξι μήνες έπεφτε θύμα κάθε είδους κακοποίησης από τον ίδιο της τον σύζυγο.

«Όλα ξεκίνησαν με ένα χαστούκι στο πρόσωπο πριν από έξι μήνες. Μετά χτυπούσε το κεφάλι μου στον τοίχο. Ξερίζωνε τούφες από τα μαλλιά μου, με βασάνιζε με τρίφτη και με βίαζε» λέει χαρακτηριστικά η Berenger Rose και την ίδια ώρα ένα βίντεο που ικετεύει τον 25χρονο άνδρα της να σταματήσει να τη χτυπά κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

montelo2.jpg

Όπως εκμυστηρεύτηκε το εντυπωσιακό μοντέλο στην εκπομπή Current Affair, η σωματική και ψυχική κακοποίηση που υφίστατο από τον Shane Cuthbert τους τελευταίους έξι μήνες, την έφερε ένα βήμα πριν το θάνατο.

Μάλιστα, εκείνος την τραβούσε και βίντεο την ώρα των αποτρόπαιων πράξεών του, προκειμένου να το στείλει στους φίλους του ως ένα αρρωστημένο αστείο,

Ενώ, στη συνέχεια πρόσθεσε:  «Με χτυπούσε στο κεφάλι, τα χέρια, τα πόδια, παντού. Θα με χτυπούσε τόσο που θα με έκανε μαύρη. Του είπα ότι μου είχε αφαιρέσει τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και μου έλεγε ότι δεν έχω καθόλου δικαιώματα».

montelo2.jpg

«Κάθε μέρα σκεφτόμουν πως θα είμαι το επόμενο θύμα. Θα είμαι η επόμενη γυναίκα που θα πεθάνει», καταλήγει η Rose και στέλνει το δικό της μήνυμα