Βίντεο σοκ. Παλαιστίνιος πέφτει με αυτοκίνητο σε στάση λεωφορείου στην Ιερουσαλήμ και αποτελειώνει τα θύματά του με μπαλτά. Επεμβαίνει ένοπλος με πολιτικά και τον πυροβολεί, αλλά αυτός συνεχίζει. ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.
Palaistinios-thymata-3

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή  που ένας Παλαιστίνιος πέφτει με το αυτοκίνητο του πάνω σε μια στάση λεωφορείου στην πόλη Geula της Ιερουσαλήμ, σκορπώντας το θάνατο. Οι ανυποψίαστοι πολίτες εκτοξεύονται στον αέρα και σωριάζονται στο πεζοδρόμιο.

Palaistinios-thymata-1

 

Ο Παλαιστίνιος δεν σταματά εκεί , αλλά  βγαίνει από το αυτοκίνητο και αποτελειώνει τα θύματα με πρωτοφανή αγριότητα χρησιμοποιώντας μπαλτά, μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών. Από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα ο 60χρονος ραβίνος Yeshayahu Krishevsky  αφήνει την τελευταία του πνοή. Ακολουθεί πανδαιμόνιο με πυροβολισμούς, όταν ένας ένας διερχόμενος (πιθανά αστυνομικός) βγάζει το όπλο του και προσπαθεί να εξουδετερώσει τον δράστη της επίθεσης.

Palaistinios-thymata-2

 

Ο Παλαιστίνιος σωριάζεται και ενώ αρχικά δείχνει να έχει παραδοθεί, σηκώνεται και προσπαθεί να αντεπιτεθεί. Ο άνδρας συνεχίζει να τον πυροβολεί ενώ στο σημείο σπεύδουν στρατιώτες που τον ακινητοποιούν. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ Πήγή: Daily Mail…