“Βόμβες” στο Power of Love: Η καταγγελία της Γκαμπριέλας που φέρνει τα πάνω κάτω: “Με απείλησαν από την παραγωγή…”
gambriela

Τα πυρά της προς στην παραγωγή ρίχνει η Γκαμπριέλα του Power of Love η οποία θέλει με κάθε δυνατό τρόπο να αποκαλύψει – κάτι – όπως λέει η ίδια… για την Άννα και την συμπεριφορά της.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, έκανε μία ανάρτηση στην οποία κατηγόρησε την παραγωγή και αυτή η ανάρτηση ήταν αρκετή για να φέρει τα πάνω κάτω.

Η ίδια έγραψε:

“Ντροπή του Παναγιώτη που καλύπτει την 40άρα και δεν λέει οτι μας έκαναν πρόβλημα πρόβλημα όταν την ψήφισε όλη η παραγωγή, την είχαν σε ξενοδοχείο στην Τουρκία, ενώ έφυγε και καλά και μας είπε να πούμε ότι ήταν Ντουμπάι. Έβριζε εμένα και την Στέλλα μπας και μας διώξουν και μπει το φίδι άντε με τον Τούρκο”

Μετά την συγκεκριμένη ανάρτηση η Γκαμπριέλα ξαναέγραψε στα social media της ότι την εκβιάζει η παραγωγή να κατεβάζει το ποστ της αλλιώς θα αποκαλύψουν ότι έπαιζε σε ερωτική ταινία. Η ίδια έγραψε σε δεύτερο ποστ:

“Δυστυχώς με πήραν και με εκβιάζουν από την παραγωγή ότι έπρεπε να κατεβάσω τον ποστ της Άννας λέει, αλλιώς θα πουν ότι σχετίζομαι με πορνό βίντεο, και κλαίω με την προπαγάνδα!”

 

 

 

 

 

Πηγή