«Βουτιά» στο κενό για 13χρονο επειδή καβγάδιζαν οι γονείς του….Παρ’ ολίγον οικογενειακή τραγωδία
apopira

Λίγο νωρίτερα είχε χτυπήσει τον πατέρα του στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο – Πληροφορίες αναφέρουν ότι εστία έντασης αποτελούσε και η πολύωρη χρήση του διαδικτύου από το νεαρό αγόρι

Οικογενειακή τραγωδία το απόγευμα της Κυριακής στον Βύρωνα με πρωταγωνιστή έναν 13χρονο και τους δύο γονείς του.
Σύμφωνα με τους γείτονες ολα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας του 13χρονου επισκέφτηκε το σπίτι της πρώην συζύγου του.

Ήταν λιγο πριν τις έξι το απόγευμα, όταν ακούστηκαν διαπληκτισμοί και έντονες φωνές από το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου. Μέτα απο λίγο οι γείτονες είδαν τον 13χρονο να βγαίνει στο μπαλκόνι και να πηδάει στο κενό.

Αμέσως οι δυο γονεις έσπευσαν να βοηθήσουν τον γιο τους, τον οποίο μετέφεραν στο νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με γείτονες είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ των γονιών τον οποίο  ο 13χρονος δεν άντεξε με αποτέλεσμα να αντιδράσει και να χτυπήσει τον πατέρα του με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι. Αντιλαμβανόμενος την πράξη του στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο μπαλκόνι που βλέπει στην οδό Κολοκοτρώνη και πήδηξε απο τον τρίτο όροφο φωνάζοντας «θέλω να πεθάνω».

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το νεαρό αγόρι περνούσε πολλές ώρες μπροστά στον ηλεκτρονικό υπολογιστή γεγονός που αποτελούσε αιτία συχνών τσακωμών με τον πατέρα του. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι πριν το απονενοημένο διάβημα ο 13χρονος είχε τσακωθεί για τον ίδιο λόγο με τον πατέρα του.

Για καλή τύχη του 13χρονου κάτω από το σημείο που προσγειώθηκε υπήρχε ενα παρκαρισμένο αυτοκίνητο  το όποιο και τον έσωσε αφού του έκοψε την φορά.

Ο νεαρός παραμένει νοσηλευόμενος στο Παίδων.

 

 

http://www.protothema.gr/