Βραβείο YΠΕΡ-ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΖΩΟΦΙΛΙΑΣ σ’ ένα σπουδαίο παλικάρι από το ΤΥΜΠΑΚΙ!!
skulos

Ένα πολύ μεγάλο μπράβο και ένα τεράστιο ευχαριστώ στο παιδί της φωτογραφίας που συνάντησα σήμερα Παρασκευή εντελώς τυχαία στο Κτηνιατρείο του Μανώλη Μαλλιαράκη στα Καπαριανά να περιθάλπει και να φροντίζει με πολύ στοργή και απίστευτη αγάπη τα βαριά τραύματα αδέσποτου σκυλιού που εντελώς τυχαία βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού του.

Το σκυλί ήταν τρομοκρατημένο και βαριά κτυπημένου με καραμπίνα κάποιου απάνθρωπου, παρόλα αυτά (δείτε καλά τα τραύματα στη φωτογραφία) αυτό κατάφερε να τρυπώσει στην αυλή του σωτήρα του όπου εκεί το βρήκε λουφασμένο , αδυνατισμένο με πολλά σκάγια στο πρόσωπο , χωρίς το ένα μάτι και γενικά σε πολύ κακή κατάσταση. Τελικά αφού κατάφερε να το συνεφέρει και να επουλώσει κατά κάποιο τρόπο τις πληγές του, ο νεαρός αποφάσισε να το φέρει και στο κτηνίατρο για περαιτέρω ιατρική φροντίδα.
Ο ίδιος μου είπε ότι είναι από το Τυμπάκι αλλά δυστυχώς δεν έχω άλλα στοιχεία . Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω γι αυτόν ας με ενημερώσει για να του κάνω πλούσιο ρεπορτάζ στην εφημερίδα “ΑΠΟΨΗ”. Αν κάποια φιλοζωική οργάνωση διαβάσει τούτο το κείμενο , ας κάνει ότι εκείνη κρίνει απαραίτητο. Ας τον κάνουμε όλοι οι φιλόζωοι , γιατί όχι, και σημαία…!!! Γιάννης Σοφία Φραγκιαδάκης 

skulos1